Przesluchalem troche z ciekawosci kilka ich kawalkow bo wszedzie pisza o tych kolesiach. To sie w
glowie nie miesci co dzisiejsza ''mlodziez'' uwaza za dobra ''muzyke'' przeciez to jest jeden wielki
belkot kolesi wygladajacych jak dziewczynki. Dzisiejsza mlodziez to jedna wielka kupa gowna ,
pokolenie stracone
Wiesz jednym się podoba to innym tamto. O gustach się nie dyskutuje jak to mówią. Nie każdemu musi się podobać ich muzyka. Nie wiem dlaczego uważasz, że "Dzisiejsza mlodziez to jedna wielka kupa gowna, pokolenie stracone" tylko dlatego, że słuchają takie muzyki a nie innej.
każdy słucha tego, czego chce ;) jedni zadowalają się muzyką One Direction, inni sięgają po bardziej ambitne gatunki, ale to, że ktoś lubi taki zespół, a nie inny, nie jest jeszcze powodem do mówienia że cała dzisiejsza młodzież to "kupa gówna" i "pokolenie stracone"
Najbardziej bawi mnie to, ze ludzie poswięcają tyle czasu na kogos kogo nie lubią.
Niestety należę do "pokolenia straconego" i ośmielę się nie zgodzić. Na szczęście nie wszyscy młodzi ludzie słuchają tego typu muzyki. Ja np.: jestem fanką Depeche Mode i AC/DC, znam też kilka dziewczyn, które słuchają podobnej muzyki.
Więc nie wypowiadaj się, na podstawie pochopnych wniosków i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka :)