Nie spodziewałam się, że to będzie aż tak dobry film! Nie słyszałam o nim wiele i nie przekonałam się zbytnio do niego. Zaczęłam go oglądać z nudów i mile mnie zaskoczył. Trzymał w napięciu, nie był o jakiś nadprzyrodzonych istotach przez co był straszniejszy. Fajnie była rozwiązywana ta zagadka, tak inaczej, jeszcze w żadnym filmie nie spotkałam sie z czymś takim. I nie wiedziałam, że Kevin może wyglądać tak ładnie. Zdecydowanie lepiej mu w krótkich włosach :).
no jak nie był o nadprzyrodzonych istotach, a duch tej dziewczyny to raczej jest nadprzyrodzona istota
Również jestem miło zaskoczony tym filmem.
Zawsze się czepiam więc tradycji niech stanie się zadość.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otóż taki mały szczegół ale jednak - czy gdybyś był odpowiedzialny za śmierć człowieka i zamurował go w piwnicy swego domu to czy w parę tygodni po tym fakcie wynajął byś komuś takie mieszkanie??? Sądzę, że raczej nie. No i co z fetorem zwłok?
Niuansik, czepiam się jak zwykle. Film bardzo dobry, świetna fabuła, dobra gra aktorska, napięcie, parę razy mocno straszy.
Zdecydowanie polecam.
to jest jeden z tych filmów, które się odkrywa i jest się szczęśliwym. Rewelacyjna gra Bacona.
Dla mnie takim filmem jest również Manhunter z 1986 roku. Polecam