PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=394190}

Opancerzony

Armored
2009
6,0 15 tys. ocen
6,0 10 1 15075
3,0 2 krytyków
Opancerzony
powrót do forum filmu Opancerzony

8/10

ocenił(a) film na 7

Jak dla mnie to bardzo dobry film, Wciągający, trzymający w napięciu no i troche humoru na początku. SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER A co do przewidywalności to niektóre elementy były jasne ale to że wszyscy obrócą sie przeciwko jednemu to dla mnie było zaskoczeniem.

ocenił(a) film na 8
daniel71830

ja też uważam, że film był bardzo dobry. Lubię filmy akcji i ten akurat przypadł mi do gustu

ocenił(a) film na 3
daniel71830

[spoiler] Ja liczyłem, że film będzie choć trochę podobny do "Azylu". Gość zamknięty w opancerzonym aucie, który próbuje przetrwać. Owszem było to, ale zdecydowanie za krótko i za mało, powinni się skupić bardziej na tym opancerzonym aucie, a facet tak szybko jak do niego wszedł, tak się z niego się wydostał. Oczekiwałem więcej akcji w stylu Azylu, tytuł mnie zmylił i opis.
Dla mnie film słaby i nie czułem napięcia, ani żadnych obaw o losy bohatera.

Tysma

jeżeli jeszcze dłużej by siedział w tym aucie to ten koleś obok niego zapadł by w śpiączke a ja razem z nim. oglądałem różne filmy akcji, ale ten jest "wybitny". Dzieła Segala przy tym filmie to produkcje oscarowe. Niemam pojęcia czemu ten film ma średnią 6 :/ w tym filmie są takie luki techniczne jak u pacjenta z zaawansowanym Alzheimerem.