PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614165}
7,3 142 tys. ocen
7,3 10 1 142207
7,0 74 krytyków
Operacja Argo
powrót do forum filmu Operacja Argo

Wyrazy uznania dla pana Bena Afflecka. Oby tylko więcej takich.
Gimbusy zostać przy transformersach i zmierzchach nie na wasze chamskie i tępe łepetyny ten film.

mszywiol

Nie odpuszcze bez ostaniego słowa bo ja czerpie radosc z odpisywania "głąbom" - zapisz w kalendarzu nowe słowo.

Wiesz co tu jest śmieszne, ze kazdy z takich fanatyków jak ty chce być pierwszy w nawracaniu kogoś. Rozumiem, ze matka cię ukarała i dała ci szlaban to ty sie próbujesz realizowac w sieci i odreagować.

Można zapytac czemu do mnie piszesz? oh to proste...nie zgadam sie z ogolnie przyjętą ideą na forum, że serial teraz lepszy bo już bez naukowych słow i taki prosciutki w odbiorze.

Jesli chesz mozemy prowadzic ta dyskusje do trąb sądu ostatecznego. Zaczyna to byc moją specjalnością gadanie z niedowartosciowanymi typami, którzy leczą tak kompleksy.
Chyba bede miec wieksze za moment doswiadczenie niz psychiatra.

PS. Powiedz masz fantazje o dominacji? I teraz bedziesz wyglaszał kazania o pokorze i uległosci? Pewnie juz na ciebie podziałało XDDD

ocenił(a) film na 7
eowine

Ale fanatyk czego? Nie mozna byc fanatykiem tak po prostu ... Jesli masz na mysli fanatyk traktowania ludzi z szacunkiem, to tak, masz racje.

Mozna zapytac, mozna. Pisze, bo lubie naukowe watki w TBBT, rozumiem odniesienia i zawodowo zajmuje sie pewnymi aspektami, ktore tam poruszali. Mimo to, nie uwazam, ze ludzi ktorzy lubia serial takim jaki jest teraz zasluguja na wyzwiska. Powtorze: lub co chcesz, ogladaj co chcesz ale przyjmij do wiadomosci, ze ja tez moge lubic co chce i niekoniecznie swiadczy to o niskim IQ. Poza tym i wlasciwie przede wszystkim twoja postawa tylko poglebia stereotyp aroganckiego kujona, ktory przeczytal nieco ksiazek i teraz mysli ze wszyscy wokol to smieci. Nie zgadzam sie aby ludzi mysleli, ze wszyscy tacy jestesmy.

I na koniec, ech Eowine nie wyjezdzaj tak od razu z fantazjami, nie pochlebiaj sobie AZ TAK.

mszywiol

To jaka jestem wiem tylko ja. I czy sobie bede schlebiać czy może nie to wara innym od tego :D
Druga sprawa znów używasz moich słów. Przykre, ze masz tak marny słownik, ale co tam pomogę ci trochę :D

Wiem, że odczułeś to dziwnie, gdybyś musiał spojrzeć prawdzie w oczy, że po prostu nie masz gustu lubiąc taki kiblowy humor.
Dlatego ruszyłeś do boju...iście ryscersko :D by zniszczyc wszystkich, którzy tą prawdę ci prosto w ślepia wygarneli.

Wiem, że brak kompleksów to błogi stan ale na pewno nie estetyczny.
Dlatego ze wzgledu na nauke o pieknie przyjmij do wiadomosci, że serial jest juz dla masowego widza (co jak wiedz czyim jest eufemizmem)

Pozdrawiam skrzywdzonego :)

ocenił(a) film na 7
eowine

Czyli z jednej strony nie mam kompleskow a z drugiej lecze je na forach?
Z jednej strony mozesz zarzucac mi fantazje zwiazane z twoja osoba a z drugiej wara mi od ciebie?
Z jednej strony wara innym od tego jaka jestes ale z drugiej mozesz wszystkim mowic jacy oni sa?

Znow brak logiki ... i ty sie uwazasz za niemasowego widza? Na jakiej podstawie, mozesz mi wyjasnic?

I na koniec czy gdziekolwiek bylo powiedziane ze ja wole TBBT takie jakie jest teraz?

mszywiol

Ooooo brak logiki mówisz?
A skonsultowales sie z lekarzem lub farmaceutą?

Ale bys sie nie zdenerwował lub piana ci nie poszła z pyska... co chyba juz sie dzieje.
Pomoge ci. Po pierwsze opisałam co robisz, ze masz fantazje itp ale...na przyszłosc wara ci ode mnie.

To, ze masz cholerne komplesy pisze od początku, przykro, ze łapiesz jak policjant z kawału.

A co do masowego widza ciezko brac za nich odpowiedzialnosc zbiorową.
Czy ty jednak ku tej stronie sie skłaniasz, towarzyszu?

PS. Dwa posty wyzej udowadniałeś jak że "mimo iz nie jesteś głupi" lubisz serial na obecnym poziomie.
Widze, ze nie tylko paranoja ale masz Alzheimera zaawanzowanego.

Pozdrawiam cie skrzywdzona istoto

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
mszywiol

Dowod na brak logiki nr 2. Moje slowa:

"Mimo to, nie uwazam, ze ludzi ktorzy lubia serial takim jaki jest teraz zasluguja na wyzwiska. Powtorze: lub co chcesz, ogladaj co chcesz ale przyjmij do wiadomosci, ze ja tez moge lubic co chce i niekoniecznie swiadczy to o niskim IQ."

Gdzie tu jest napisane ze ja ten serial lubie takim jaki jest teraz? Dwa osobne stwierdzenia. Pierwsze: ludzie zasluguja na szacunek mimo ze lubie telenowele. Dwa: Masz prawo lubic na co masz ochote ale szanuj ze inni tez i nie zakladaj bez innych przeslanek glupoty osoby z ktora rozmawiasz.

Mam wyliczac dalej?

ocenił(a) film na 7
mszywiol

Dowod na brak logiki nr 3:

twoje slowa:
"A tak w ogóle znamy się? Nie mam przyjemności gadania z patafianem, który się do mnie przychrzania."

"Nie odpuszcze bez ostaniego słowa bo ja czerpie radosc z odpisywania "głąbom" - zapisz w kalendarzu nowe słowo."

Czyli nie masz przyjemnosci czy czerpiesz radosc? No chyba ze dla ciebie radosc nie jest przyjemna. Wtedy, przepraszam, pomylilam sie.

mszywiol

Masz problemy intelektualne by to zaczaić?
To jest z tobą gorzej niż myslalam. Kon ma szersze myslenie XD

mszywiol

Jakiś wywód z zakładu psychiatrycznego. Debila z słowotokiem nawet czytać mi się nie chce.

Spadaj lub pisz l0gicznie.

ocenił(a) film na 7
eowine

I do tego nawet nie masz krztyny odwagi. Innym ublizac ok, ale poczytac kilka uwag o sobie to juz nie. Poczulabys moze wreszcie o co mi chodzi od poczatku. Milo jak ktos po tobie jedzie?

Skoncze jak przeprosisz, zaznaczylam to kilka postow wczesniej.

mszywiol

No co tam laleczko? Będziemy sobie dalej gadać?

Czemu nie nowe doświadczenie życiowe. Tym razem fanatyk w spódnicy. Kontynuuj:D

A tamto powyżej to pewnie z własnego doświadczenia piszesz jak kazdy z nich. Dlatego osobistych zwierzeń nie czytam. Tobie tej klasy pewnie brak:D

A co do przerosin... matka cie trzymala w piwnucy i tak do ciebe mowiła ? XD
Zal mi cie. nawet takiej kretynki jak ty :D

ocenił(a) film na 7
eowine

Czyli naprawde nic a nic nie rozumiesz ... Dziekuje za to ze mnie zalujesz, pierwsze pozytywna emocje jakie wyrazilas, jednak potrafisz cos czuc poza agresja.

mszywiol

tak psychopatom trzeba przytakiwac, tobie już zwoje sie z wysiłku przegrzały :D

A tak przy okazji, jaką agresją kwiatuszku? Po prostu robisz za wieczorowego błazna. Wiec..Kontynuuj XDD

PS. Jedno jest pewne motłoch motłochem pozostanie - trudno i darmo:)

ocenił(a) film na 7
eowine

Niesety obrzucanie obcych osob wyzwiskami to agresja. W kazdym poscie od samego poczatku mnie atakujesz kiedy ja zwracam ci uwage na twoj calkowity brak szacunku do ludzi. Problemy z przyjmowaniem krytyki?

mszywiol

Krytyki? Żebyś jaką chociaż miała :D
Zwierzasz mi sie z swojego cięzkiego życia i chcesz mnie wziąć na litość.

Wiem, ze kazdy fanatyk musi miec teorie a ty wybrałas sobie :agresja", która do mnie pasuje jak kwiatek do kożucha. Ale po co ci to mówię. Jakbys dalej tak pisala znów było by sie z czego smiac. :)
A druga sprawa widze, że musisz koniecznie sobie z kims pogadać, wiec uznałaś ze bedziesz atakować. A moze ktoś sie nad tobą ulituje :D

PS. Słodki biedny kwiatuszku, niestety nie wzrusza mnie co ci sie przytrafiło. Nie wiem czy masz jakąs liste z okresleniami i tematami które masz użyć najpierw "agresja" potem "krytyka". Ale jest coraz bardizej załosne :D

Nie przyjmujesz do wiadomosci tylko tego, że jesteś głupia i nie masz gustu. Tak wiem, prawda boli. Trudno. Pogódz sie z tym:) A moze zasniesz :)

ocenił(a) film na 7
eowine

Czy ja gdzies twierdzialm ze nie jestem glupia i mam gust? Wyjasnilam juz dawno temu dlaczego napisalam do ciebie. Nie przyjelas tego choc byla to krytyka. Od tego momentu wyzywasz mnie na wszytskie sposoby zeby tylko odbiec od tematu. Jakie ma znaczenie czy jestem "patafianem" zeby odpowiedziec na to co ci zarzucam? Jesli uwazasz ze nie mam racji udowodnij to a nie wybieraj coraz to nowe wyzwiska.

mszywiol

Dobrze wolisz być patafianem ? moze być. :D

A w sumie az jestem lekko zdziwiona jak facynuje cie moja osoba by tak si emeczyc na wszystkie sposoby i tak sie starac rozmawiac ze mna choc ja i tak sie olewam.
Co z widze że zawsze musialas tak walczyc o uwage i weszło ci w nawyk smutne.

Druga sprawa jakich ludzi? Motłoch to motłoch. Kretyna nazwywam po imieniu gdzie tu obraza? Baran by sie obrazil, ze go baranem nazywaja?

Oj ... głupias do potęgi.

ocenił(a) film na 7
eowine

Olewasz mnie a odpowiadasz po minucie ... I w koncu przeszlysmy do meritum. Obraza jest w twojej intencji. Uwazasz ze slowo kretyn to komplement? Nie szanujesz ludzi i jedziesz po nich chociaz nic ci nie zrobili. Nienawidze tej cechy u ludzi z filmwebu, tobie zwrocilam uwage bo przegielas a potem zaczelas przeginac coraz bardziej. Sprobuj mi odpowiedziec na pytanie: Naprawde uwazasz ze osoba rozumiejaca odnosniki naukowe w serialu jest w jakikolwiek sposob bardziej wartosciowa od takiej ktora nie rozumie?

mszywiol

wskocz do wody gorączka ci spadnie
odpowiem słownictwem na twoim poziomie: "w du**pie mam co ty lubisz a czego nie " paniusiu ze spalonego teatru:D

Powiem jedno od dłuzszego czasu z taką idiotką dawno nie gadałam.
Kompleksy az biją po tobie :D

ocenił(a) film na 7
eowine

I znow: nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie.

mszywiol

A z drugiej strony sama przyznalas ze jestes głupia bo tego nie czaisz. To chyba odpowiedzialals sobie na pytanie.

A tak bardzo to cie zabolało by przyjąc do wiadomosci wczesniej bo przez cale życie matma ci nie szła i musialas skonczyc jakies pitolonie o Chopinie?

ocenił(a) film na 7
eowine

Czyli co, uwazasz ze tak, inteligencja jest jedynym kryterium wartosci czlowieka? To jeszcze jedno pytanie - taka "wartosciowa" osoba jest usprawiedliwiona jesli wyzywa innych i generalnie traktuje ich jak smieci?

mszywiol

Smiecie to smiecie i sie nie obraza. Jak naplujesz im w oczy powiedza ze deszcz pada.
Dlatego z mojego seralu zrobili kiblowy humor bo jakby trzeba było pomyslec to baran wezmie pilota i przerzuci na inny kanał.

Człowieczenstwo nie jest darem, jest zadaniem a niektórych to przerasta.
Lub jest wielu powołanych, a mało wybranych.

Z genami smiecia, nie wygrasz.
Prostszymi słowami; dobrego karczma nie zepsuje, złego kosciol nie naprawi.

ocenił(a) film na 7
eowine

Acha, czyli drugi raz "tak" - Jesli masz IQ wyzsze niz osoba z ktora rozmawiasz mozesz ja obrazac bo i tak sie nie zorientuje.

Oraz uwazasz ze ponizanie ludzi za to jakie maja geny jest usprawiedliwione. I co, jeszcze jakos powinno sie ich odsunac od reszty, tak?

"Człowieczenstwo nie jest darem, jest zadaniem a niektórych to przerasta." No tak piekne slowa, czyli czym wedlug ciebie jest czlowieczenstwo? Inteligencja?

mszywiol

3x tak :D

mszywiol

lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć

mszywiol

ps a co ci do mnie?
Ja tam wiem jaka jestem i zadna krytyka czy komplement tego nie zmienią, Moja tajemnica.

A z drugiej strony jeszcze sie taki nie urodzil, kóry mialby prawo mnie oceniac. Reszta to szczekanie psów.

ocenił(a) film na 7
eowine

No przeciez ci wyjasnilam kilkakrotnie czemu do ciebie napisalam.

Skoro myslisz ze twoja osoba jest tajemnica to sie mylisz, wlasnie ci udowodnilam ze poglady ktore przed chwila przedstawials so niebezpiecznie bliskie nazizmowi. Jedyna nadzieja ze to "jaka jestes" jest rzeczywiscie tajemnica i te wszytskie posty gdzie wyzywasz sie na innych sa hmm ... niechcacy?

Oceniam cie oceniam bez tego czy dalas mi prawo. A ty niestety zaczynasz widziec ze mam ku temu podstawy.

mszywiol

kobieto masz ze soba problemy emocjonalne
wydaje cie sie ze wybierasz sobie kroliki doswiadczalne i tworzysz teorie do tego?

nie dosc ze zadna teoria nie była trafna to ty sie zatracasz w swoich fanatycznych kazaniach

To czy bedziesz mnie oceniac - twoja sprawa. Ja mowi o tym, ze g**wno mnie to obchodzi.
Załapalas teraz? czy ciezko dalej?

ocenił(a) film na 7
eowine

I po raz kolejny - to po co mi odpisujesz? Czy ja cie zmuszam?

mszywiol

cierpisz z tego powodu?
nie mozna nawiedzonej posłuchac?

po za tym tak pisalas o swoim dziecinstwie, ze sie ulitowalam i tak pomyslalam, ze troche z toba pogadam

ocenił(a) film na 7
eowine

Czyli jednak jestes zdolna do emaptii. Z trudem po kilku godzinach ale jednak cos mozna wykrzesac. Jak dlugo pociagniesz przed kolejnymi wyzwiskami?

mszywiol

O kurcze patrz :D
Zupelnie nie zakładałaś empatii? To co z ciebie za kaznodzieja? Ale ty jestes krestynką:D
Tyle teorii i za kazdym razem pudlo.

ze ty sie nie wstydzisz pisac :D

ocenił(a) film na 7
eowine

No, nawet jeden post nie przeszedl. I do tego zaczynasz sie powtarzac kretynka juz byla.

No niestety cala twoja postawa pokazywala ze empatii to akurat nie masz. "Z genami smiecia nie wygrasz", "Smiecie to smiecie i sie nie obraza. Jak naplujesz im w oczy powiedza ze deszcz pada", ja generalnie wierze w ludzi ale ciezko bylo dostrzec w tobie cos dobrego. A tu jednak rozmawiasz ze mna ze wspolczucia ...

mszywiol

No widzisz jednak sie przekonałaś, że w ocenianiu innych jestes słaba w te klocki.
Powiem ci tak, w przeciwienstwie do ciebie ja to odbijam jak pileczkę - dlatego moge juz kopiowac teksty, a ty sie prezysz i znów...pudło.

Smutne.

ocenił(a) film na 7
eowine

Czyli uwazasz ze masz wielkie poklady empatii? Ale inni ludzi nie potrafia tych pokladow dostrzec bo bez przerwy wyzywasz, obrazasz, plujesz i traktujesz jak smieci. Rzeczywiscie jaka jest w glebi wiesz tylko ty. Ale niestety to uczynki o nas swiadcza.

Ale udalo ci sie napisac post bez wyzwisk. Widzisz? Da sie. Teraz sprobuj zapamietac jak to sie robi i w kolejnej dyskusji na filmwebie zastosowac. Nie jest to az takie trudne.

Moze jeszcze naucze cie szacunku do osoby z ktora rozmawiasz.

mszywiol

Chyba ci sie w D***upie poprzewracało z wysiłku.
Spadaj nawiedzony debilu do nory jak pisalas, ze cie matka tam trzyma. I naucz sie odzywac do mnie.

ocenił(a) film na 7
eowine

Ojojoj no i w tyl zwrot zrobilas. Probujemy od poczatku?

Strasznie latwo sie toba maniupuluje tak swoja droga.

mszywiol

Tak uwazasz? A moze od początku gram w twoją grę? :)

ocenił(a) film na 7
eowine

I udalo sie! Nie ma wyzwisk. No teraz nawet dostalam usmiech.

Czyli co, grasz w moja gre? Okej, super. Pokaz teraz ze jestes normalna jednostka ludzka ktora ma podstawowy szacunek do drugiego czlowieka i przepros mnie za te wszystkie wyzwiska oraz obrazliwe insynuacje jak to matka trzyma mnie w piwnicy, dostalam szlaban (wtedy jeszcze facet) .. no nie pamietam wiecej. W kazdym razie wiesz o co chodzi.

mszywiol

A teraz ty przeprosisz mnie za obrazę mojego majestatu:)
Ponieważ taki śmiec jak ty nie ma nawet prawa bez pozwolenia sie do mnie zwrócić jak nie pozwolę.:)

ocenił(a) film na 7
eowine

Przerwa na weekend

Moze pozwoli ci to troche pomyslec bo zaczynasz byc nudna. Poza tym, nauka kultury osobistej zajmuje troche wysilku, lepiej zebys sobie przemyslala to i owo - nie za duzo na raz. Daj znac w poniedzialek jak tam wnioski.

mszywiol

Nadal czekam na przeprosiny.
Chociaż od takiego śmiecia jak ty i tak nie przyjmę, ale masz przeprosić.

ocenił(a) film na 7
eowine

O jaka jestes mila, kaze zrobic przerwe na weekend a ty grzecznie sluchasz. Powtarzam jeszcze zrobie z ciebie kulturalna osobe.

mszywiol

tresowac to sobie mozesz kundla jak ciebie tresowali

A ja sie z tobą nie bede sadzila jak matka z łobuzem.
Tylko na kolana i przepraszaszaj! smieciu

ocenił(a) film na 7
eowine

Ale ty sie tak ladnie poddajesz tresurze ... nie zabieraj mi tej radosci ...

Teraz odpowiesz mi nie zapominajac o dodaniu wyzwiska bo postanowilas pokazac mi ze twarda z ciebie laska i nie potrafisz odzywac sie kulturalnie do ludzi. Ciekawa ambicja swoja droga.

mszywiol

Lepiej byś mnie kundlu zaczęła już przepraszać.
dobrze ci radze smieciu

ocenił(a) film na 7
eowine

No i mialam racje :) jak milo sie przekonac ze jestes az taka nieskomplikowana. Ale powiedz mi, co obrazilwego jest w kundlu?

ocenił(a) film na 7
eowine

Wiesz co? Mam dosc. Miej sobie ostatnie slowo, ciesz sie tym wielkim zwyciestwem. Badz chamska i bez kultury osobistej. Obrazaj kazdego kogo spotkasz, moze ktos w koncu da ci w pier*ol i bedziesz miec nauczke. Ja odpuszczam, za nisko upadlas zebym mogla ci pomoc.

Pa.