PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614165}
7,3 142 tys. ocen
7,3 10 1 142205
7,1 70 krytyków
Operacja Argo
powrót do forum filmu Operacja Argo

Po obejrzeniu filmu na pokazie przed premierowym, wychodząc z kina mógłbym śmiało jeszcze
raz do niego powrócić by zobaczyć ponownie "Operacje Argo". W tym filmie mieliśmy wszystko
nutkę komedii, masę dramatyzmu z którym współgrały realne wydarzenia. Film wart polecenia i
obejrzenia, pełen napięcia które trzyma nas do ostatniej sekundy filmu. Ukłon dla Bena Afflecka i
aktorów grających w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
general55

Też byłam wczoraj na pokazie przedpremierowym i zgodzę się z Twoja opinią. Wcześniej zdarzało się, że Ben jako aktor denerwował mnie, teraz uważam, że im starszy tym lepszy. Jako reżyser ponownie mnie nie zawiódł. Nie było przerysowanych postaci, akcji rodem z Bonda, ale za to było napiecie przez cały film, świetna charakteryzacja i stroje. Duet Goodman i Arkin = po prostu the best.

ocenił(a) film na 8
gabi_2

Mieliśmy w filmie do czynienia zarówno z elementami dramatu, komedii i akcji, i najfajniejsze jest że na tle tak ważnych wydarzeń te trzy elementy ze sobą współgrały i dały nam jako widzą dawkę dobrego kina na wysokim poziomie.

ocenił(a) film na 9
general55

Także byłem na pokazie przedpremierowym i muszę przyznać, że nie mogłem się nudzić, były to bardzo dobrze wykorzystane dwie godziny.

general55

zgadzam się w z wami. film trzyma w napięciu, w ogóle nie nudzi. na pewno do niego kiedyś wrócę