PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614165}
7,3 142 tys. ocen
7,3 10 1 142205
7,1 70 krytyków
Operacja Argo
powrót do forum filmu Operacja Argo

Film trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Ciekawa historia. Nie wszystkim musi sie podobać ale mnie pozytywnie zaskoczył. Polecam.

ocenił(a) film na 1
ola1986

...trzyma w napięciu... caly czas czekałem na roztrzygnięcie..... za co ten gniot dostal Oskara i ...nie wiem za co . Może za chwilowo słuszne zaangażowanie polityczne.

ocenił(a) film na 5
ola1986

film jest tak bardzo przewidywalny, koleś ma ich zostawić, waha się, w ostatniej chwili postanawia im pomóc, na lotnisku wszystko wychodzi na jaw tuż po wystartowaniu samolotu.. wow... tyle lepszych filmów nominowanych do Oskara...

justxd

Moim faworytem był film Django. Ale uważam, że lepsze Argo niż np. Poradnik pozytywnego myślenia. Nie widziałam jeszcze pozostałych nominowanych filmów ale nie jest źle. Po wielu komentarzach ludzi spodziewałam się gniotu ale tak jak już pisałam film pozytywnie mnie zaskoczył.

ocenił(a) film na 5
ola1986

o to mi sie Poradnik pozytywnego myślenia bardzo podobał :) no ale każdy lubi co innego :)

justxd

to naprawdę fajny film ale takie filmy nie dostają Oscarów. Dlatego stawiałem na Django. Juz sama nominacja dla poradnika była dla mnie sporym zaskoczeniem.

ocenił(a) film na 8
ola1986

zgadzam sie olka..słyszałem wiele złego a pozytywnie mnie rozczarował-jestem pod wrażeniem..

ocenił(a) film na 10
ola1986

ja również się zgadzam ;) bardzo mi się podobał;) do samego końca byłam zesztywniała i czekałam na roztrzygnięcie ;)

ocenił(a) film na 8
ola1986

No nie mogłam usiedzieć w miejscu tak się stresowałam czy się uda czy się nie uda xP na początku trochę mnie nużył ...za pierwszą część bym dała 6 a drugą juz 10 dlatego wyszło mi 8 w ocenie ogólnej :D :D :D