PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813}

Operacja Piorun

Thunderball
1965
7,1 40 tys. ocen
7,1 10 1 40339
6,1 31 krytyków
Operacja Piorun
powrót do forum filmu Operacja Piorun

Nieporozumienie

ocenił(a) film na 4

No właśnie tego nie rozumiem. Całkiem średni ten Bond a zarobił relatywnie najwięcej kasy....

ocenił(a) film na 6
filter2

Wydaje mi się, że stało się to na fali popularności poprzednich części (zwłaszcza "Goldfingera"). A film faktycznie nie zachwyca. Jak dla mnie najsłabszy Bond z Connerym.

ocenił(a) film na 10
Stranger

Panowie - oczywiście kwestia gustu ale dla mnie najsłabszy z Connerym był Diamonds Are Forever - to dopiero kicha była.

Thunderball jest u mnie na 3 miejscu :))

Pzdr

_Lennox_

Moim zdaniem Operacja trochę nudnawa i za długa, nawet wspomniane Dimenty ..lepiej się ogląda, choć s Thunderballa dziewczyna są naprawdę piękne.

ocenił(a) film na 7
Ruben_fw

Diamenty obok Moonrakera I Ośmiorniczki to najgorszy Bond, a w Zyje sie tylko dwa razy jest masa absurdów. Operacja to na pewno minimum 3 miejsce z czasow Connerego.

Maverick1992

A ja tam nawet lubi Diamnety są wieczne ,Ośmiorniczka tez była dobrym filmem. W Operacji piorun najbardziej lubię scene z tańcem Bonda i tej rudej damy .Ale potem już się dłuży (choć ma super klimat.)

ocenił(a) film na 6
filter2

Prawdziwe nieporozumienie to wszystkie Bondy z Danielem Craigiem - no, może jeszcze "Śmierć nadejdzie jutro" z Piercem Brosnanem.