to był ten co przed chwilą leciał na tvp1? bo ani obsady nie ma ani niczego, ze nie idzie poznać czy to to samo :)
Nie powiem, że ten film jest dobry, ale nie można go nazwać takim absolutnie złym. W końcu to produkcja telewizyjna - Oskarów się nie spodziewajmy.
no nie spodziewalam sie, ze to bedzie dobry film:P ale widzialam fragment, a dokladnie to, jak ogladala z duchem tych swoich 3ech facetow - jak ktos dotrwal do konca, to moze mi powie, ktorego wybrala:D
wyszła za Matta, swojego ostatniego narzeczonego. zdała sobie sprawe ze dla niego muzyka jest wazne i takie tam.
Nie spodziewajcie się po TVP ambitnych filmów. (Tylko seriale mają NAPRAWDĘ dobre: Lost, Dr House, Ugly Brtty, Heroes oraz Bracia i siostry, Kyle XY SCI, 4400) Trzeba przyznac że seriale są ok. Filmy i polskie seriale typu Plebania klan m jak miłość Złotopolscy i inne badziewie wybaczam TVP.
Masakra, myślałem, że ostatnio dali słabą kom romantyczną (nawet tytułu już nie pamiętam), ale ten film jest jeszcze gorszy o_O Nie wiem w ogóle do kogo są takie filmy adresowane, bo o kimkolwiek pomyślę, to nie mogę uwierzyć jak nisko należałoby upaść, aby czerpać przyjemność z oglądania takiego gniota .. ogólnie 2/10, bo o dziwo istnieją jeszcze gorsze :]
Ten film przypomina mi książkę "Opowieść wigilijna". Fakt, może nie jest arcydziełem, ale to najgorszych też nie należy. Jak dla mnie 7/10.
mam trochę głupie pytanie. niestety nie mogłam obejrzeć filmu do końca, doszłam tylko do tego momentu kiedy przenoszą się do przyszłych walentynek, jest ta jej asystentka z tymi swoimi dziećmi i mężem muzykiem - okazuje się, że ma kochankę i tak dalej. jak to się kończy ? czy ta główna bohaterka bierze ślub czy nie ?