PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87717}

Opowieść wigilijna

A Christmas Carol
1999
7,3 9,0 tys. ocen
7,3 10 1 9034
6,3 3 krytyków
Opowieść wigilijna
powrót do forum filmu Opowieść wigilijna

po prostu nie da sie tego oglądać.. mimo prób znów poległam :D

ocenił(a) film na 10
neela96

Rzeczywiście,masz problem :-P

ocenił(a) film na 4
Brandon568

Ty widocznie masz większy pisząc taki komentarz :d

ocenił(a) film na 10
neela96

To jedna z lepszych ekranizacji ,, Opowieści Wigilijnej". Nie rozumiem co Ci się nie podoba w niej

ocenił(a) film na 4
Brandon568

cała Opowieść wigilijna to dla mnie porażka dno i 2 metry mułu, ani to ciekawe, bez polotu, nic specjalnego :) książka to samo, ale miałam nadzieje że film może mnie przekona ale okazał sie jeszcze gorszy, nawet gra aktorska mnie nie przekonała :) nie było nic co mogłabym pochwalić, po prostu nie moj klimat.. ale to MOJE ZDANIE :) mysle że 4 to i tak za wysoka ocena no ale... :)

neela96

mysle ze jesteś za cieńka , za chwiejna , za chuda w uszach zeby udżwignąć przesłanie tego filmu,,
nie da się złopać tego film jak te twoje ulubione głupie komercyjne komedie,.
ten film to jest Opowieść wigilijna !! chodzi o magie świąt o przemiane która sie własnie dzieje oglądając ten film, ale nie dorosłaś do niego spróbuj za obejrzeć jak zmądrzejszesz za 10 czy 20 lat,.

ocenił(a) film na 4
konradek007

oh jak ja uwielbiam takie komentarze pseudo znawców ;) masz inne zdanie to zjadą Cię od stóp do głów.. ale cóż to świadczy tylko o Tobie i o tym że to Ty nie dorosłeś do krytykowania innych ;) to moje subiektywne odczucie odnośnie tego filmu, jak komuś sie podoba to niech oglada, mnie nie przekonał i nie bede w nim szukać głębi bo prędzej zasne a chyba nie o to chodzi przy dobrym kinie prawda :)

neela96

Tylko że nie trzeba też specjalnie szukać :) - Co do filmu jest akurat dość wierną ekranizacją książki, jeżeli ona cie nie przekonała to nie dziwi mnie też twoja opinia filmu :)