po prostu nie da sie tego oglądać.. mimo prób znów poległam :D
To jedna z lepszych ekranizacji ,, Opowieści Wigilijnej". Nie rozumiem co Ci się nie podoba w niej
cała Opowieść wigilijna to dla mnie porażka dno i 2 metry mułu, ani to ciekawe, bez polotu, nic specjalnego :) książka to samo, ale miałam nadzieje że film może mnie przekona ale okazał sie jeszcze gorszy, nawet gra aktorska mnie nie przekonała :) nie było nic co mogłabym pochwalić, po prostu nie moj klimat.. ale to MOJE ZDANIE :) mysle że 4 to i tak za wysoka ocena no ale... :)
mysle ze jesteś za cieńka , za chwiejna , za chuda w uszach zeby udżwignąć przesłanie tego filmu,,
nie da się złopać tego film jak te twoje ulubione głupie komercyjne komedie,.
ten film to jest Opowieść wigilijna !! chodzi o magie świąt o przemiane która sie własnie dzieje oglądając ten film, ale nie dorosłaś do niego spróbuj za obejrzeć jak zmądrzejszesz za 10 czy 20 lat,.
oh jak ja uwielbiam takie komentarze pseudo znawców ;) masz inne zdanie to zjadą Cię od stóp do głów.. ale cóż to świadczy tylko o Tobie i o tym że to Ty nie dorosłeś do krytykowania innych ;) to moje subiektywne odczucie odnośnie tego filmu, jak komuś sie podoba to niech oglada, mnie nie przekonał i nie bede w nim szukać głębi bo prędzej zasne a chyba nie o to chodzi przy dobrym kinie prawda :)