Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128661
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Co w tej części robi biała czarownica???

Johny_8

Czytałeś/aś książkę?...
Kaspian za namową Nikabrika, Czarownicy i Wilkołaka przywołuje z przeszłości Jadis, bo z rodzeństwem Pevensie mu nie wychodzi. W książce nie dochodzi do przybycia Jadis, ale w filmie jak widać zrobili Kaspiana-nie-cukiereczka który zrywa z tradycjami xD
Ale czy to nie było obgadywane już z tysiąc razy?...

Johny_8

Moim zdaniem pani Swinton ma zagwarantowana kase z kazdej czesci, wiec ja tam przy okazji wsadzili, jako ze faktycznie jest wspomniana w trakcie narady wojennej u Kaspiana :P

Nie zebym miala cos przeciwko jej osobie. Ciekawe, czy dotrwa do przedostatniej czesci, o ile taka w ogole powstanie ;)

Kasiaufo

Mi by się podobało gdyby pani Swinton miała większą role w opowieściach z Narnii...w pierwszej części stworzyła wspaniałą postać o bezwzględnie zimnej osobowości i szkoda by było gdyby umarła wraz w częścią 1.

Matt_19_

Postać Jadis ma duże znaczenie w jeszcze jednej powieści z serii, bodaj "Siostrzeńcu czarodzieja" - ale w tym tempie film pewnie za jakieś 15 lat powstanie :P

Yenni

O ile w ogóle powstanie :D
<za krótki><za krótki>

ocenił(a) film na 6
Johny_8

Ja mam nadzieje, że to tylko pomyłka w obsadzie :/ Ale na zwiastunie można zobaczyć Jadis w lustrze, które i tak tłucze Zuza.

wikja

Poczekaj, pomyłka w sensie obecność Tildy Swinton w tej części? Czemu?