PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128484
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Boje się...

ocenił(a) film na 10

...że nie utrzymają klimatu. Kaspian jest... o wiele starszy. W "Podróży..." pisało, że książę jest co najmniej w wieku Łucji, a tu wygląda na to ,że Kaspian jest starszy od samego Piotra! Po za tym ze zdjęć i zwiastunów wynika, że nasz książę nie będzie okazywał tak wielkiego szacunku rodzeństwu...

wardzalki

I chwała ...! Strach, owszem, jaki taki szacunek - jak najbardziej, ale nie widzę podstaw, by się przed nimi płaszczył .. Ja wiem, ja wiem, jestem nieobiektywna. Cóż poradzić, najwyrażniej tak ma być ...;>

Kotylion

wardzalki, rozważ to pod innym kątem.
Która dziewczyna wzdychałaby do księcia-chłopczyka w kinie? Kaspian po prostu musi być taki, jaki jest. Musi mieć reprezentację, musi być księciem, musi mieć taki "ach" wygląd! ;p Tak samo, jak jest w "Tudorach". Rhys Meyers przyciąga, elektryzuje, nie można od niego oczu oderwać. Jest po prostu (albo aż) atrakcyjnym, młodym mężczyzną ze wzrokiem tyrana. Myślisz, że damska część widzów oglądałaby serial z zapartym tchem, gdyby Henryk VIII nosił dość ciężkie stroje i miał nalaną twarz i ogólnie był otyły, jak to było w rzeczywistości? :]

Erendis

Mądrego to i posłuchać warto. Nie pozostaje nic innego, jak podpisać się pod postem wyżej, no i naprawdę podkreślić niesamowity wzrok Meyersa ... ;>>

Kotylion

A ja się też dopiszę to powyższych stwierdzeń :D

I dodam tylko, że o ile mnie pamięć nie myli w książce było tylko powiedziane, że Kaspian był chłopcem mniej więcej w wieku Piotra. Czyli w filmie się (prawie) zgadza xD Iii tam, czepianie się biednego Bena :D