Już niedługo za granicą DVD :). Moje pytanie brzmi: co myślicie o okładce? Jak ktoś nie widział to jest na moim blogu filmweb.
według mnie powinni wydać przed świętami (dużo ludzi by na prezenty kupiło)
a okładka niezła, ale nie zachwycająca
Placic za plyte dvd z takim gniotem jeszcze na swieta to juz se wole wiecej karpia kupic zjesc ze smakiem
Z tym cukierokowo-jasnym błękitem to przegieli.. ciemna wersja (taka jak na plakacie) bardziej mi sie podobała. Ale najgorzej nie jest. A z resztą to nie okładka jest najważniejsza ;)
wczoraj byłam w wypożyczalni dvd i w kalendarzu premier książę kaspian jest 13.11.2008r.
no właśnie... skoro 2 grudnia ukazuje się w angielskiej wersji, to my jeszcze poczekamy...
Nie! Nie wiem skąd macie takie fałszywe informacje! Książę Kaspian w Polsce już w listopadzie! A za granicą nie długo!
Nawet ładna, choć myślałam że będzie w tonacji plakatu... A nie wiesz może kiedy będzie wydanie 2-dyskowe?
Z tego co wiem niema 2 dyskowego, tylko 3 dyskowe...
Albo jest 2 dyskowe i 3 dyskowe
^^^Jakaś z tych wersji nie jestm pewiem która^^^
Czy może ktoś podać link do jakiegoś wiarygodnego źródła tych informacji, bo wszyscy piszą, że a to DVD ma być w listopadzie, a to że ukaże się wydanie 3-płytowe, ale nikt nie mówi, skąd to wie.
http://www.dvdmax.pl/ - Tu Kaspian jest w zapowiedziach. I jest podana premiera w listopadzie :D.
No faktycznie :D Z tym że pewnie kupię wydanie specjalne. Łukaszu, nie wiesz jakie będą dodatki? Bo skoro 3 płyty to muszą być świetne :)