Nie wiecie kiedy przewidziana jest premiera tego filmu na DVD??? Jeśli ktoś wie to plis napisz... Pozdrawiam:*
Na stronie videoworld jest już podany termin to 13.11.08r. więc jeszcze trzeba troche poczekać, zresztą głupio to zrobili bo film z "archiwum X" który dopiero teraz jest w kinach na dvd będzie już 25.11.08, a np. film "Across The Universe" na którym byłam w kinie w styczniu premiere będzie miał 29.09.08r. głupota.
Popatrz na "Złoty kompas". Film premierę w Polsce miał 6 grudnia zeszłego roku, a na DVD ma podobno wyjśc pod koniec września, a i tak do końca nie wiadomo.
Co do "Księcia Kaspiana", to mam nadzieję, że wyjdzie na DVD w tym roku, bo strasznie na ten film czekam.
ach i żeby doszło do mojego miasta jeszcze w listopadzie. moja mieścinka to taka zatęchła dziura, gdzie naprawdę trudno o dobrą rozrywkę. o cokolwiek dobrego, zresztą.
Ja mieszkam w 1 000 wsi! I co nie narzekam! ;-) Do dobrego sklepu (naprawdę dobrego) typu empik, czy kina muszę jechać około 60 km. Mam niedaleko miasteczka, czy miasta, ale tam napewno nie dostanę DVD Narnii. ;-)
A ja mieszkam w małym mieście, gdzie nie ma kina, a o empiku już nie wspomnę...
Zawsze można zamówić przez net ;) Ja tak robię.
Mi data premiery odpowiada. Już wiem, co kupię sobie na urodziny ^^
Przez neta zamówiłam kiedyś HPiZF i już myślałam że nie dojdzie:/ ale w końcu się doczekałam, w Mikołajki:) Fajny prezent:) Ale po KK pojadę sama. To czekanie już mnie męczyło. Tak samo było z książkami Narnii.
Super. A miał byc w listopadzie. Już robiłem sobie nadzieję, ale to było zbyt piękne, aby mogło byc prawdziwe.
Też tak myślę. Raczej tyle najczęściej kosztują 2-płytowe wydania na Polskim rynku.
ja nie czekam aż ten film wyjdzie na DVD mam go ściągniętego z internetu i po co czekać tak długo aż wyjdzie na DVD jak można ściągnąć.
Z internetu nie idzie ściągnąc wersji z polskim dubbingiem (prubowałem, heh), a takową bym chciał. Zresztą wolę poczekac i kupic z czyściutkim obrazem, niż oglądac wszechobecną pixelozę, bo filmy z internetu mają raczej marną jakośc obrazu.
Mam "Kaspiana" ściągniętego z neta. Ale z napisami. Nie dość, że pełno błędów ortograficznych, to mogę się jeszcze założyć, że ten kto tłumaczył, wcześniej tego filmu nie obejrzał. A o przeczytaniu książki już nie wspomnę...
Ale czekam już na to DVD!
Znam datę! DVD powinno ukazać się 2 grudnia (o ile dobrze przetłumaczyłam:)). Więcej informacji:
http://www.narniaweb.com/news.asp?id=1943&dl=20760955
Data była już podana jakiś czas temu:) Ale w Polsce będzie chyba jakoś troszkę później...
Mi się wydaje, że wyjdzie DVD u nas w Polsce na przełomie grudzień/styczeń albo wydadzą przed świętami, żeby więcej kasy mieć, bo takto będą prezenty na święta :-P
Pewnie cena będzie coś koło 10 zł, bo to przeciez wydanie 3-płytowe. A 1 płytowe chyba koło coś koło 60 zł
Już się doczekać niemogę ... ;-P