Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128670
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

DRUGA CZĘŚĆ (FUUU) JEST OKROPNA I DO BANI WOGULE IM NIEE WYSZEDŁ I AKTORZY STRASZNIE ZBŻYDLI I WYGLĄDAJĄ STAASZNIE I OKROPNIE STARO
GŁUPIE I NIEE ZROZRUMIAŁY !!! WOGULE NIEE ŚMIESZNY I WOGULE MOŻNA MÓWIĆ JEGO WADY DO KOŃCA ŚWITA I JESZCZE DALEJ!!!

1 CZĘŚĆ ŻĄDZI I JEST THE BEST!!!

Anik81

A w domu wszyscy zdrowi?

<wcale nie za krótki>

nanya_2

Następnym razem, nim skrytykujesz, zapoznaj się z zasadami gramatyki. Bo ciebie można skrytykować za brak ich znajomości. :)

mary_sue

Aż się płakać chce... Ile błędów ortograficznych i stylistycznyich można zrobić w tak krótkiej "wypowiedzi"? W tak W OGÓLE to kultury trochę... Ludzie nie młodnieją, wiesz? Nawet postacie z OzN...

Finding_Neverland

A propos... Zastanawia mnie tytuł postu... Ten 'de*il' to o kim?

Finding_Neverland

to było o Księciulku Kaspianku.

Pozdro xD

ocenił(a) film na 10
Anik81

mi to wygląda na prowokację.

Anik81

Obydwie część są fajne a pozatym nauczyć się poprawnie pisać i używać bardzie profesjonalnych słow.

Anik81

Niektórzy to powinni dostać dożywotni zakaz wypowiedzi i głosu na filmwebie z tego co widzę.

Anik81

Według mnie obydwie części były fajne :))

ocenił(a) film na 10
Anik81

Czy was też serce zabolało na widok tej notki? Słuchaj jeżeli nie podobał ci się ten film to pretensje kieruj do siebie bo ja ci go nie kazałam oglądać;/ A jeśli brak ci humoru w tym filmie to może przerzucisz się na komedie?

knatalia01

Czemu nie lubie śmieszne, a ty?

Dzienx za propozycje.

Pozdro. <3

ocenił(a) film na 8
Anik81

Popieram poprzedników. Zapoznaj się lepiej z zasadami polskiej ortografii i gramatyki. A jak chcesz już krytykować film, to znajdź przynajmniej jakieś sensowne argumenty. Głupi i nie zrozumiały? Przeczytaj książkę, może wtedy zrozumiesz? Pozdrawiam.

Irethi

Właśnie przeczytaj książke...a nie piszesz na tym forum same głupoty.

ocenił(a) film na 10
Anik81

Nie ma co sie denerwowac ^^ przeciez gołym okiem widac ze wypowiedź została napisana przez 10-letnie dziecko :) a takie póki co nic mądrego i ciekawego do powiedzenia nie ma.