Witajcie wszyscy Narnijczycy!
jak widze, rozmowy o Narnii, o filmach i filmowej ekipie niezle sie kreca... jesli wiec szukacie jakiegos forum, ktore calkowicie jest poswiecone Narnii i teamtami z nia zwiazanymi, polecam stronke:
http://www.narniawnas.fora.pl/
Forum jest zalozone przez jedna z uzytkowniczek filmwebu (monilip), ktora z reszta fanow Narnii wpadla na pomysl stworzenia odrebnego forum, na ktorym byloby nam wygodniej rozmawiac...
narazie forum jeszcze "spi", ale jesli dolaczycie sie, na pewno ruszy pelna para...
polecam i ZAPRASZAM!!!
Matko, to brzmi jak jakas reklama... hehehe;) :D
też się zarejestrowałam, ale kiedy chce wejść w jakis temat, to wyświetla mi się "problem z ładowaniem forum"
czy ktoś wie co z tym zrobić albo ma coś podobnego???
mnie też się to pokazuje czasem. Ja po prostu cofam stronę, i za chwilę znowu wchodzę.
fakt, u mnie tez sie czasem pojawiaja takie bledy... ale mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie wsyzstko w porzadku:)
Ja się chyba nie zarejestruję, bo i tak jestem już na tysiącach różnych rzeczy.Sorki =(
nieźle, nieźle. Forum sie rozkręca :) Tylko gdyby komp mi się tak nie ślimaczył :)
cóż niestety podobnie jak większość urządzeń tego typu komputer pieknie działa tylko w sklepie przed sprzedażą :)
:D
Ja myślę, że to coś na forum się dzieje. Ja mam nowy komputer i raczej trudno by sie tak szybko popsuł.
nie wiem dlaczego tak się dzieje...dziwne to ale zwykle jak się odświerzy to wszystko wraca do normy :P no ale zapraszam do Narnii w Nas :P
ja tez podbije!
Inis, Isis, Paczek! Dlaczego jeszcze was tam nie ma?????
wlazic mi i rejestrowac sie, ale juz!