Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128661
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Ja mam już zarezerwowane miejscówki w Cinema City na sobotę o 16.00. Ostatni rząd, największa sala - będzie cudownie :)

użytkownik usunięty
Aslan93

ja bym chciała 29 maja na 20:00 (pokaz przedpremierowy!) ale jestem na wycieczce i wrócę później..idę zaraz po szkole w piątek...właśnie..bilety trzeba zamówić....

ale ile razy macie zamiar na to iść? ja z koleżankami raz i z rodziną raz. To an pewno :D

ocenił(a) film na 10
Aslan93

Ja idę z trójką przyjaciółek w sobotę na 17.15 ;] Jutro kupię bilety ^^

ocenił(a) film na 9
midori_

Piątek (30.05.2008) godzina 20.15 :D bileciki zarezerwowane już od tygodnia :D:D:D:D

ocenił(a) film na 7
Aslan93

Byłam 17 na pokazie prasowym, ale idę jeszcze raz 30 bądź 31 na wersję z napisami. ;) (Niestety pokaz prasowy tylko z dubbingiem... Eh. Cena za pójście do kina 2 tyg przed premierą. :P)

ocenił(a) film na 7
Arianne

a ja byłem wczoraj (26.05) wątpię żebym poszedł jeszcze raz :)

Borkowicz

A po co chodzić parę razy??

ocenił(a) film na 10
Aslan93

Dla przyjemności. A na temat, to ja juz sobie zarezerwowałem na piątek na 14:50. Z napisami!

użytkownik usunięty
Aslan93

nie lubisz czytać książek, oglądać filmów, grać w gry parę razy w to samo? Książki które lubię mogę czytać dziesiątki razy, tak samo filmy...Dlatego mam zamiar iść do kina co najmniej dwa razy na Kaspiana :D

Aslan93

ja wolę poczekać jak będzie na DVD

użytkownik usunięty
Kinomaniak20

ja bym nie wytrzymałam tyle czasu...właśnie, wiek toś kidy wyjdzie Kaspiana na DVD? :D

ocenił(a) film na 6
Aslan93

Najprawdopodobniej 02.06 na wersje z napisami :) Multikino

Aslan93

Dzisiaj o 18. Zobaczymy czy ten film będzie warty mojej uwagi.

ocenił(a) film na 10
lesiuk

ja idę dzisiaj na 19;00 ;) i już się doczekać nie mogę!

użytkownik usunięty
pestka17

ja byłam na 15:30..prosto ze szkoły...Niech żyje król Kaspian!!!! :D płakać mi się chciało jak Piotr mówił co mu i Zuzie Aslan powiedział..normalnie prawię się popłakałam ;(