PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128491
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

A wiec już wiadomo? Trochę się zdziwiłam. Głównie wiekiem. 25 lat? :0 No cóż. Ale jest dość przystojny. Ciekawe jak zagra Kaspiana. Miejmy nadzieję, że jak najlepiej :)

Lynn_2

Ej, no co mi tam nawet pasuje ;) Ale on w II tomie był młodszy od Piotra no nie?

cobytunapisac

No to co? Technika komputerowa, charakteryzacja, itd ... Piękne rzeczy :]] W każdym razie mnie się ten facet podoba, jestem za. Teraz już czekamy ...

Kotylion

I łatwiej zrobić ze stareszego młodszego niż odwrotnie :) A jeśli planują "Podróż <<Wędrowca do Świtu>>" to tym lepiej :)

Christinka

ja wiem czy prościej .. Ale dobra, nie wiem zbyt wiele na ten temat. W każdym razie facet mi sie podoba i może mnie przekona do pójścia na drugą część. Obawiam się, że w stosunku do kolejnych filmów będę się zachowywać jak idiotyczny nieczytający tuman - jak mnie zachęci trailer, to pójdę. Jak będzie ktoś ładny, to pójdę :PP Pewnie i tak bym poszła, ale tym razem nie z powodu książki :)

Kotylion

To Ty nie czytałaś kolejnych części???????

Christinka

No przecież jęczę o tym ilekroś mówicie o częściach dalej niż mniej więcej połowa "Wędrowca do świtu" :DDDD Nie, nie przeczytałam. Mam inne książki, które mnie bardziej wciągają. Całą kupę. Może wrócę do Lewisa po obejrzeniu drugiej serii ... We'll see.