PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128485
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Czy wydaje wam się czasem żę ben bern to praktycznie jedyny ,przystojny aktor któty zagrał w Narnii? Moim zdaniem jedyny.
Szkoda że w nastepnej części praktycznie wogule nie zobaczymy Anny- Zuzanny i Wiliama- Piotra.
Jestem zagożałą fanką Narnii.
PS: Jeżeli ktoś z was będzie wiedział kiedy Opowieści z Narni Ksiaże Kaspian będzie na DVD niech da mi znać, acha i z góry temu komuś dziękuje.:))

ZuzannaPevensi

Uroda to rzecz względna.

użytkownik usunięty
ZuzannaPevensi

ja bym się mogła kłócić o Skandara :D tylko w jego starej fryzurze :/ NO i William wg, nie których też jest nawet nawet....

Kaspian wychodzi na DVD prawdopodobnie w październiku - a przynajmniej wtedy wychodzi w USA :D

Taaa Kaspian u nas na DVD spóźni się o 2 lata... :/

użytkownik usunięty
oliwka42_2

hmm...o tym nie pomyślałam...ile zwykle czeka się na DVD jak wyjdzie np,. w USA? BO chyba dłużej niż do grudnia nie wytrzymam.....

ZuzannaPevensi

I moim zdaniem Ben jest baaardzoo przystojny :P i cieszę się że nie ma żadnej dziewczyny :-D

Selenia

Wydaje mi się,że niestety za jakiś czas będzie miał dziewczynę.Koło takiego faceta na pewno się jakas zakręci!

kasiamaciek0109

W gazecie znalazłam że nie ma czasu na to :)

oliwka42_2

Ja też to czytałam (w funclubie :-D)szkoda tylko że jest taki "stary" chociaż ogólnie wygląda na dużo młodszego ;-D

ZuzannaPevensi

oo temat dla napalonych fanek! wow..uwielbiam takie:P:P
hahahahaa

NO więc :
Przystojni aktorzy w Narnii:
Szczerze mówiąc Ben Barnes ma coś w sobie ,że kobiety się ślinią, ale William Moseley też jest niczego sobie...

Ah...
dobra/....
obiecałam sobie ,że będę omijać takie tematy jak ten!!1

AAAAA!!!!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Ben jest strasznie przystojny, chyba nie widziałam przystojniejszego aktora od niego, ale Skandar Keynes też jest niczego sobie.

ocenił(a) film na 10
kiara_94

U mnie na pierwszym miejscu jest William, po nim Skandar i Ben (tak na równi:))

ZuzannaPevensi

Wszysy męscy aktorzy którzy zagrali w głównej posatci są przystojni ale Ben Barnes chyba tak.

ZuzannaPevensi

Tak Ben jest bardzo przystojny. Też czytałam w tej gazecie.
to ten artykuł: BEN UNIKA MIŁOŚCI
O tym, że zagra tytułową rolę w "Opowieściach z Narnii:
Księciu Kaspianie" , dowiedział sie jadą samochodem.
Chwilę później miał groźny wypadek.
"To z radości - wyjaśnia Ben Barnes. - Gdy
jestem bardzo szczęśliwy, dostaje małpiego
rozumu.Dlatego nie chce się zakochać.
Gwiazdor nie ma zresztą czasu na dziewczyny. Bez
przerwy pracuje "Odpocznę najwczęśniej na
emeryturze!" - powtarza.

A William też jest niczego sobie.

użytkownik usunięty
Pati_Peace

a ja czytałam wywiad że dowiedział się o tym jak był w domu i szalał po mieszkaniu z radości....

ZuzannaPevensi

Ja tak nie uważam ;)

ocenił(a) film na 7
ZuzannaPevensi

Ben jest swietny i jedyny!! Rzeczywiscie szkoda ze nie zobaczymy Zuzanny i Piotra, chociaz z aktorow najbardziej lubie Georgie Henley, ktora gra Łucje.

użytkownik usunięty
Lexie

Zuzannę zobaczymy w V filmie z serii a Piotr w VII :P ale to nie znaczy że wracają do Narnii, to dość skomplikowane :D

heh.uroda podlega gustom-mi osobiście Ben nie przypadł do gustu od samego początku.za to Skandar oczywiście < 33

ocenił(a) film na 8
paczek93

Ja uważam dokładnie tak samo jak moja siostra (tzn. Pchełka).

Kaspian moze nie ma jakiejść super-ekstra playboyskiej urody, ale ma coś w sobie. Mnie osobiście hipnotyzuje :P Szczególnie to jego głębokie spojrzenie :P. A William ma fajny profil! :P I to tyle :P

ocenił(a) film na 8
ZuzannaPevensi

Mnie się zdaje, że na dividi filmy wychodzą jakieś pół roku od premiery, bo w czerwcu widziałam w TV, że reklamują "Ranczo Wilkowyje". Także nasz kochany księciunio powinien pojawić się w sklepach gdzieś na przełomie listopada i grudnia.

ocenił(a) film na 9
Filodendron

Ale to jest film polskiej produkcji, Kaspian może wyjść na DVD o wiele później...

ocenił(a) film na 10
ZuzannaPevensi

Wydaje mi się, że Ben to nie jedyny przystojny aktor w Narnii. Szkoda, że ma już 27 lat... Szczerze mówiąc, mi wygląda na mniej:)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

no tak jak zobaczyłam go w tym filmie i potem zobaczyłam ile ma lat to nie mogłam uwierzyć xD facet się trzyma, zobaczymy jak będzie wyglądał za 20 lat

kiara_94

Liczę że nie straci swojego uroku osobistego:):)

Cpt_Pchelka

Po 20-stu latach Ben będzie przystojnym starszym i urokliwym panem

ocenił(a) film na 9
kasiamaciek0109

Ben jest cholernie przystojny, ale Williamowi niedużo do niego brakuje :)

Naley

Zgadzam się .Wiliam też jest niczego sobie.W moim typie jest jednak Ben:;-)

ocenił(a) film na 10
kasiamaciek0109

U mnie na pierwszym miejscu jest oczywiście Ben :)) na drugim Skandar a na trzecim William

ocenił(a) film na 10
ZuzannaPevensi

Ben jest totalnie przystojny ;] Na drugim miejscu Skandar - z każdą częścią przystojnieje xdd Piotr jakoś mi się nie podoba, pewnie dlatego, że nie przepadam za blondynami x]

midori_

Zrobił nam się ranking przestojniaków z Narnii:-)Dla mnie dalej na pierwszym miejscu jest Ben.

kasiamaciek0109

dla mnie
ben
skandar
william

ocenił(a) film na 10
Violettelle

A dla mnie William, potem Skandar i na końcu Ben. Jeśli byłabym młodsza to peni wolałabym Bena, ale to spojrzenie WIlliama w długich włosach... No po prostu cudowne ;D

ZuzannaPevensi

Ben jest najprzystojniejszym facetem na świecie!!!Kocham Go!!!
Bez urazy,ale mi William się nie podoba,bo blondyni nie są w moim typie..

Ania17

Ja znowu kocham blondynów, dlatego to u mnie Willian jest na pierwszym. Ale to głębokie spojrzenie Bena... Brr.. Aż dreszcze przechodzą xD
Skandar mi się jakoś nie podoba, choć przyznać muszę, że wyprzystojniał i w Księciu Kaspianie wygląda o wiele lepiej niż w pierwszej :))

Klodzia1992

No to tak.Ja kocham i brunetów i blondynów. Więc od pierwszej części na 1 miejscu był Will,po drugiej Ben. A teraz jak tak sobie myślę to oni obaj mogliby być na 1 miejscu. ;)

ZuzannaPevensi

Ja poprostu uwielbiam Bena i już, a tak ogólnie to jak oglądałam pierwszą część to nie zwracałam uwagi na to który (Piotr czy Edmynd) jest przystojny więc ich nie biorę pod uwagę tak jak np. starego przyjaciela =D Kocham Bena! On jest świetny chciałabym żeby miał (dużo) młodszego brata który byłby tak samo przystojny i mieszkał by w Polsce i gadał po polsku o a najlepiej żeby chodził do tej samej szkoły co ja albo żebym go chociaż znała! Aj się rozmarzyłam... dziewczyny wracać na ten temat bo jest on bardzo fajny =D. Ben to najprzystojniejszy facet na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Ja chce Zuzannę w następnej części bo w filmie ona jest przefajna a w książce taka zołza, że też Lewis nie mógł sobie kogo innego wybrać na tego co się odwróci, ale ogólnie to nikogo innego nie było... szkoda i już...
A i jeszcze chciałabym panować w Narnii! I mieć u boku takiego przystojnego księcia jak Ben =D
No dobra to już chyba wszystko

Selenia

Każda by chciała mieć Bena u boku...Co do Zuzanny,to nawet lepiej,że jej nie będzie,bo jestem na nią zła za ten pocałunek:D