Czy wydaje wam się czasem żę ben bern to praktycznie jedyny ,przystojny aktor któty zagrał w Narnii? Moim zdaniem jedyny.
Szkoda że w nastepnej części praktycznie wogule nie zobaczymy Anny- Zuzanny i Wiliama- Piotra.
Jestem zagożałą fanką Narnii.
PS: Jeżeli ktoś z was będzie wiedział kiedy Opowieści z Narni Ksiaże Kaspian będzie na DVD niech da mi znać, acha i z góry temu komuś dziękuje.:))
ja bym się mogła kłócić o Skandara :D tylko w jego starej fryzurze :/ NO i William wg, nie których też jest nawet nawet....
Kaspian wychodzi na DVD prawdopodobnie w październiku - a przynajmniej wtedy wychodzi w USA :D
hmm...o tym nie pomyślałam...ile zwykle czeka się na DVD jak wyjdzie np,. w USA? BO chyba dłużej niż do grudnia nie wytrzymam.....
Wydaje mi się,że niestety za jakiś czas będzie miał dziewczynę.Koło takiego faceta na pewno się jakas zakręci!
Ja też to czytałam (w funclubie :-D)szkoda tylko że jest taki "stary" chociaż ogólnie wygląda na dużo młodszego ;-D
oo temat dla napalonych fanek! wow..uwielbiam takie:P:P
hahahahaa
NO więc :
Przystojni aktorzy w Narnii:
Szczerze mówiąc Ben Barnes ma coś w sobie ,że kobiety się ślinią, ale William Moseley też jest niczego sobie...
Ah...
dobra/....
obiecałam sobie ,że będę omijać takie tematy jak ten!!1
AAAAA!!!!
Ben jest strasznie przystojny, chyba nie widziałam przystojniejszego aktora od niego, ale Skandar Keynes też jest niczego sobie.
U mnie na pierwszym miejscu jest William, po nim Skandar i Ben (tak na równi:))
Tak Ben jest bardzo przystojny. Też czytałam w tej gazecie.
to ten artykuł: BEN UNIKA MIŁOŚCI
O tym, że zagra tytułową rolę w "Opowieściach z Narnii:
Księciu Kaspianie" , dowiedział sie jadą samochodem.
Chwilę później miał groźny wypadek.
"To z radości - wyjaśnia Ben Barnes. - Gdy
jestem bardzo szczęśliwy, dostaje małpiego
rozumu.Dlatego nie chce się zakochać.
Gwiazdor nie ma zresztą czasu na dziewczyny. Bez
przerwy pracuje "Odpocznę najwczęśniej na
emeryturze!" - powtarza.
A William też jest niczego sobie.
a ja czytałam wywiad że dowiedział się o tym jak był w domu i szalał po mieszkaniu z radości....
Ben jest swietny i jedyny!! Rzeczywiscie szkoda ze nie zobaczymy Zuzanny i Piotra, chociaz z aktorow najbardziej lubie Georgie Henley, ktora gra Łucje.
Zuzannę zobaczymy w V filmie z serii a Piotr w VII :P ale to nie znaczy że wracają do Narnii, to dość skomplikowane :D
heh.uroda podlega gustom-mi osobiście Ben nie przypadł do gustu od samego początku.za to Skandar oczywiście < 33
Ja uważam dokładnie tak samo jak moja siostra (tzn. Pchełka).
Kaspian moze nie ma jakiejść super-ekstra playboyskiej urody, ale ma coś w sobie. Mnie osobiście hipnotyzuje :P Szczególnie to jego głębokie spojrzenie :P. A William ma fajny profil! :P I to tyle :P
Mnie się zdaje, że na dividi filmy wychodzą jakieś pół roku od premiery, bo w czerwcu widziałam w TV, że reklamują "Ranczo Wilkowyje". Także nasz kochany księciunio powinien pojawić się w sklepach gdzieś na przełomie listopada i grudnia.
Ale to jest film polskiej produkcji, Kaspian może wyjść na DVD o wiele później...
Wydaje mi się, że Ben to nie jedyny przystojny aktor w Narnii. Szkoda, że ma już 27 lat... Szczerze mówiąc, mi wygląda na mniej:)
no tak jak zobaczyłam go w tym filmie i potem zobaczyłam ile ma lat to nie mogłam uwierzyć xD facet się trzyma, zobaczymy jak będzie wyglądał za 20 lat
U mnie na pierwszym miejscu jest oczywiście Ben :)) na drugim Skandar a na trzecim William
Ben jest totalnie przystojny ;] Na drugim miejscu Skandar - z każdą częścią przystojnieje xdd Piotr jakoś mi się nie podoba, pewnie dlatego, że nie przepadam za blondynami x]
A dla mnie William, potem Skandar i na końcu Ben. Jeśli byłabym młodsza to peni wolałabym Bena, ale to spojrzenie WIlliama w długich włosach... No po prostu cudowne ;D
Ben jest najprzystojniejszym facetem na świecie!!!Kocham Go!!!
Bez urazy,ale mi William się nie podoba,bo blondyni nie są w moim typie..
Ja znowu kocham blondynów, dlatego to u mnie Willian jest na pierwszym. Ale to głębokie spojrzenie Bena... Brr.. Aż dreszcze przechodzą xD
Skandar mi się jakoś nie podoba, choć przyznać muszę, że wyprzystojniał i w Księciu Kaspianie wygląda o wiele lepiej niż w pierwszej :))
No to tak.Ja kocham i brunetów i blondynów. Więc od pierwszej części na 1 miejscu był Will,po drugiej Ben. A teraz jak tak sobie myślę to oni obaj mogliby być na 1 miejscu. ;)
Ja poprostu uwielbiam Bena i już, a tak ogólnie to jak oglądałam pierwszą część to nie zwracałam uwagi na to który (Piotr czy Edmynd) jest przystojny więc ich nie biorę pod uwagę tak jak np. starego przyjaciela =D Kocham Bena! On jest świetny chciałabym żeby miał (dużo) młodszego brata który byłby tak samo przystojny i mieszkał by w Polsce i gadał po polsku o a najlepiej żeby chodził do tej samej szkoły co ja albo żebym go chociaż znała! Aj się rozmarzyłam... dziewczyny wracać na ten temat bo jest on bardzo fajny =D. Ben to najprzystojniejszy facet na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Ja chce Zuzannę w następnej części bo w filmie ona jest przefajna a w książce taka zołza, że też Lewis nie mógł sobie kogo innego wybrać na tego co się odwróci, ale ogólnie to nikogo innego nie było... szkoda i już...
A i jeszcze chciałabym panować w Narnii! I mieć u boku takiego przystojnego księcia jak Ben =D
No dobra to już chyba wszystko