Czy ktoś z Was po obejrzeniu "Kaspiana" będzie się wybierał na niego jeszcze raz? A może ktoś już zdąrzył być? :)
ja w następny czwartek ide z klasą na to do kina.
aczkolwiek w każdym momencie moge obejżeć na komputerze jak już gdzieś pisałam xD
jaaak juz mówiłaam tam u Skandara xD Narnie to ja mogłabym oglądać ciągle i mi sie nigdy nie znudzi
Ja natomiast ciągle walczę aby nie iść drugi raz. Heh... nawet nie wiecie jak mnie kusi a ja muszę oszczędzać (i to ostro :D). Widziałem wersję z dubbingiem w multikinie a teraz kusi mnie żeby zobaczyć film z napisami w CinemaCity. Zobaczymy jak długo będę prowadził ten beznadziejny bój... xD
Ja idę w piątek wieczorem po raz drugi :D:D:D po prostu nie mogę się powstrzymać :D:D:D:D
Widziałem wersję napisami, i chętnie zobaczę dubbing (nie, że lubię, ale chce mieć porównanie). Nie wiem czy w kinie, ale na pewno zobaczę film drugi raz, a później trzeci (znowu po angielsku), i na tym na pewno się nie skończy...
...pozDRAWiam
Planuję, ale jeszcze nie wiem, kiedy się wybiorę. Obym tylko zdążył się nacieszyć tym na dużym ekranie.
a ja już obejrzałam drugi raz w oryginale :)
ale do kina jeszcze raz pójdę, gdyż film robi niesamowite wrażenie na dużym ekranie.
To ja chyba jestem najlepsza :-) Byłam w sobotę, byłam wczoraj i idę znowu w sobotę. Za każdym razem ciągnę kogo innego do kina i w sobotę idziemy już we czwórkę .
ja poszlam pierwszy raz na napisy drugi na dubbing ( sprawdzic jak to poszlo) i teraz zamierzam isc jeszcze raz na napisy potem znow na napisy itd:) he he
ja byłam 2 razy i naprawdę genialny!! mogłabym go oglądać w nieskończoność :] i juz nie mogę doczekać się dvd oby była z jakimiś extra dodatkami np. wywiadami albo jak kręcili:D:D pozdrawiam fanów Opowieści z Narnii:*:*
Na tym forum to właściwie ZNACZNEJ większości. Chętnię pójdę jeszcze raz, ale teraz ciągle mi coś wypada. Może zaciągne mamę... Właśnie przeczytała Narnię po wielu latch. Ach, te powroty wspomnień.... :)
` ja ide drugi raz ; dd .
tym razem z klasa ; dd .
wczesniej bylam z przyjaci.ółka
tak nam sie spodobal film ,z e wpadłam na pomysł jechać na to z klasą ; dd
no i jedziemy ; dd
Ja już byłam, dokładnie dzień po obejrzeniu filmu pierwszy raz ;] A teraz ściągam film z napisami z torrenta ^^
Wczoraj oglądałam po raz drugi tym razem w oryginale po angielsku :D i nie wykluczam trzeciego razu dziś w nocy :D:D:D:D ten film jest przecudowny :D:D:D