PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128485
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Czy ktoś z Was po obejrzeniu "Kaspiana" będzie się wybierał na niego jeszcze raz? A może ktoś już zdąrzył być? :)

agusiek303

ja w następny czwartek ide z klasą na to do kina.
aczkolwiek w każdym momencie moge obejżeć na komputerze jak już gdzieś pisałam xD

ocenił(a) film na 10
paczek93

jaaak juz mówiłaam tam u Skandara xD Narnie to ja mogłabym oglądać ciągle i mi sie nigdy nie znudzi

paczek93

a ja chyba w sobotę rodzinkę do kina zaciągnę :D A jak nie to w niedzielę

ocenił(a) film na 6
agusiek303

Ja natomiast ciągle walczę aby nie iść drugi raz. Heh... nawet nie wiecie jak mnie kusi a ja muszę oszczędzać (i to ostro :D). Widziałem wersję z dubbingiem w multikinie a teraz kusi mnie żeby zobaczyć film z napisami w CinemaCity. Zobaczymy jak długo będę prowadził ten beznadziejny bój... xD

ocenił(a) film na 9
Elof

Ja idę w piątek wieczorem po raz drugi :D:D:D po prostu nie mogę się powstrzymać :D:D:D:D

Karola

Na "Kaspiana" nie da sie nie iść drugi raz :) Idę 18 w środę z moją klasą :)

ocenił(a) film na 5
agusiek303

Widziałem wersję napisami, i chętnie zobaczę dubbing (nie, że lubię, ale chce mieć porównanie). Nie wiem czy w kinie, ale na pewno zobaczę film drugi raz, a później trzeci (znowu po angielsku), i na tym na pewno się nie skończy...
...pozDRAWiam

agusiek303

Ja idę w poniedziałek ale tym razem z napisami;-)

ocenił(a) film na 10
arminas

Planuję, ale jeszcze nie wiem, kiedy się wybiorę. Obym tylko zdążył się nacieszyć tym na dużym ekranie.

ocenił(a) film na 10
agusiek303

a ja już obejrzałam drugi raz w oryginale :)

ale do kina jeszcze raz pójdę, gdyż film robi niesamowite wrażenie na dużym ekranie.

agusiek303

To ja chyba jestem najlepsza :-) Byłam w sobotę, byłam wczoraj i idę znowu w sobotę. Za każdym razem ciągnę kogo innego do kina i w sobotę idziemy już we czwórkę .

ocenił(a) film na 9
Jadis78

ja poszlam pierwszy raz na napisy drugi na dubbing ( sprawdzic jak to poszlo) i teraz zamierzam isc jeszcze raz na napisy potem znow na napisy itd:) he he

agusiek303

ja byłam 2 razy i naprawdę genialny!! mogłabym go oglądać w nieskończoność :] i juz nie mogę doczekać się dvd oby była z jakimiś extra dodatkami np. wywiadami albo jak kręcili:D:D pozdrawiam fanów Opowieści z Narnii:*:*

shine001

aa no i byłam na 2 razy na napisach bo dubbingu niezbyt lubię:D;) wole rzeczywiste głosy:]

ocenił(a) film na 4
agusiek303

moim zdaniem kiepski film. nie poszedłbym 2 raz

tomek18011988

jak kto woli ^^
aczkolwiek większości się podoba ^^

paczek93

Na tym forum to właściwie ZNACZNEJ większości. Chętnię pójdę jeszcze raz, ale teraz ciągle mi coś wypada. Może zaciągne mamę... Właśnie przeczytała Narnię po wielu latch. Ach, te powroty wspomnień.... :)

agusiek303

` ja ide drugi raz ; dd .
tym razem z klasa ; dd .
wczesniej bylam z przyjaci.ółka
tak nam sie spodobal film ,z e wpadłam na pomysł jechać na to z klasą ; dd
no i jedziemy ; dd

ocenił(a) film na 10
agusiek303

Ja już byłam, dokładnie dzień po obejrzeniu filmu pierwszy raz ;] A teraz ściągam film z napisami z torrenta ^^

ocenił(a) film na 6
agusiek303

No i stało się... poszedłem drugi raz na wersję z napisami i... nie żałuję :D

agusiek303

Drugi raz to będzie w domu na DVD i z wersją angielską, bo trza zobaczyć to w orginale :)

ocenił(a) film na 10
agusiek303

Ja wczoraj byłam i muszę jeszcze raz na to iść!!!! Super film!!!

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Wczoraj oglądałam po raz drugi tym razem w oryginale po angielsku :D i nie wykluczam trzeciego razu dziś w nocy :D:D:D:D ten film jest przecudowny :D:D:D

ocenił(a) film na 9
Karola

PS torrenty to wspaniały wynalazek :D:D:D:D

Karola

ja ide w czwartek do kina ale mam to na kompie.jednakże nie chce sobie psuć zabawy ;DD