Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128670
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

No więc jest mnustwo dziwnych stworów w całej Narnii.
Które leśne(i te nie leśne) istoty was kręcą ???

ocenił(a) film na 10
oliwka42_2

Może nie "kręcą", ale ja zawsze uwielbiałam jednorożce. Są piękne, a zarazem tajemnicze. Od początku zakochałam się w jednorożcu, na którym Piotr siedział w pierwszej części:) Byłam zła, gdy podczas bitwy ten karzeł Białej Czarownicy go strzelił łukiem i Piotr spadł:/ Dopiero niedawno zauważyłam, że po tym upadku w następnym ujęciu jednorożec się podnosi:) Jeśli nie zauważyliście tego, to sprawdźcie;) Nawet podczas koronacji rodzeństwa w Ker Paravelu obecny był jakiś jednorożec... Myślę, że to był ten sam:)

Julia_20

A ja bardzo lubię centaury. Szczerze mówiąc to nie potrafię tego w jakikolwiek sposób wytłumaczyć xD

ocenił(a) film na 10
oliwka42_2

strasznie podobały mi się gryfy ;) są cudowne! no i białe tygrysy też były świetne.

pestka17

Mi najbardziej spodobały się centaury i gadające zwierzęta;)
ale jednak wolę centaury;)

oliwka42_2

Centaury, jednorożce, konie ... nie zapomnieliście chyba Filipa? xD

Inis_2

Centaury troszkę mnie przeraziły... Ale później zobaczyłam w nich pewną dostojność :) Jednorożce - najwrażliwsze zwierzęta, pegaz ( w książce go wymieniono ), konie :) gryfy i .... borsuki xD

isis

Najfajniejsze są centaury ;] Spodobały mi się też minotaury, były świetnie "zrobione" ;p

NeutralGin

Minotaury i Fauny też są fajne. No i oczywiście cudni Państwo Bobrowie :-)

ocenił(a) film na 10
Loocas7

Fauny rządzą. Ale nie każcie mi tłumaczyć dlaczego, bo sama nie wiem.

Mart_Mumin

Wszystkie stworzenia coś w sobie mają. Podobają mi się mówiące zwierzęta. Mój ulubieniec to lis z pierwszej części. Ponadto lubię satyrów z niezapomnianym Tumnusem na czele.

Loocas7

Taaa Bobry były świetne. O nich nie można zapomnieć:>

NeutralGin

Aktorzy grający minotaury musieli się niexle namęczyć, i dzięki temy powstały naprawdę dobrze wykonane zdjecia do filmu.