Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128661
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Książę Kaspian nie jest "rąbanką" jak niektórzy go nazywają. A co z wybaczeniem Mirazowi na końcówce i konsekwencjach porywczości Kaspiana na nocnym rajdzie? Normalnie aż mnie głowa boli jak coś takiego czytam! Co prawda, jest więcej walki, ale ze złem! Narnijczycy walczą o wolność, którą zabrali im niegdyś Telmarowie. A proszę mi powiedzieć, co z Harrym Potterem? Niewinnego Kaspiana oskarżacie, a co z Harrym Potterem? On nie robi ciotki w balona (w dosłownym tego słowa znaczeniu)? To co, że mu dokuczała? Kaspian oraz Piotr mieli okazję zabić okrutnego Miraza, ale tego nie zrobili. Dlaczego? Bo mu przebaczyli. Kto czytał nową recenzję, to zapewne doczytał się o biuście Zuzanny. To głupota! Jak można coś takiego pisać?
Pozdrawiam! Wardzalki!

ocenił(a) film na 10
wardzalki

Oj..zgadzam się...[pomijam kwestię Harryego...;P] Uwielbiam Opowieści z Narnii...naprawdę wartościowy film...pełen baśniowego piękna i wzniosłych ideałów...:) 10/10 :D

ocenił(a) film na 10
Alexxx

No z oceną to się pospieszyłam ;P Ale wiem, że będzie świetny...;P

Mmm...uwielbiam Opowieści z Narnii..są świetne! [pomijam kwestie Harryego Pottera...;P]To naprawdę film z ideałami, które w dzisiejszym świecie są lekko "przyciemnione" NIESTETY, ale są...to jest ważne, jest pełen baśniowego piękna i fantastyki...Naprawdę dobra robota! A opiniami ludzi, którzy nie umieją wypowiadać KULTURALNIE swojego zdania, nie warto się przejmować...;P

ocenił(a) film na 9
Alexxx

Czasami warto przenieść się do świata baśni, a "Opowieści z Narnii" są najlepszym tego sposobem. Jednakże nie przesadzajmy. Żyjemy w świecie realnym, gdzie często spotykamy się z cierpieniem. I tu nie pomogą fantastyczne książki, filmy. Tu potrzeba pomocy, którą rzadko ofiarowujemy.