Co sądzicie o muzyce z serii filmów o Narnii ? Wg mnie jest genialna.
Zwłaszcza urzekły mnie piosenki 'Evacuating London' od 1:43 ;dd, The Battle <33
kompozytor skomponował kawał dobrej roboty ;)))
PS: jestem bardzo szczęśliwa bo razem z klasą ide za tydzień na to jeszcze raz xD
muzyka nie za specjalna bylem moze 3 dni temu w kinie a nawet nie potrafie jej sobie przypomniec nijak ma sie do muzyki z "PiŁy" czy "Wladcy pierscieni"
Z "Władcą Pierścieni" nie ma nawet porównania. A jeśli chodzi o pamięć, to coś nie coś pamiętam końcową piosenkę, gdy rodzeństwo wróciło już do rzeczywistości.
Ja tam kocham tę muzykę. Kupiłam sobie nawet soundtrack [co się u mnie rzadko zdarza].
Mnie się podobają piosenki: 'Miraz Crowned' i 'Prince Caspian Flees' oraz 'The Call' Reginy Spektor [końcowa piosenka]
Muzyka genialna.
Ta piosenka "The Call" jest bardzo ładna. Idealnie pasuje do nastroju końcówki filmu!
"A ta muzyka, ach! Co za muzyka..." - jak to powiedział Tumnus:) Wg mnie przepiękna, pięknie skomponowana! Najbardziej lubię "The Battle", "Evacuating London", "Only the beginning of the adventure", "A Narnia Lullaby", no i "The Call":):):) Gdy słucham je, to czasami czuję się, jakbym sama znalazła się w Narnii...
soundtrack do I jak i II czesci naprawde dobra w koncu to Harry Gregson-Williams!
ja też jak słucham 'The Call' mam odczucie, że zaraz moja szafa się otworzy i wciągnie mnie do świata Narnii...
Szkoda tylko, że nigdy nic takiego nie następuje.
zgadzam się. Jedna z najlepszych do filmów fabularnych. Nie dawno oglądał całego Władcę - owszem ,tam muzyka ładna ale po pewnym czasie miałam dość tego samego "wycia" :D ładne ale za dużo. W Narnii jest wszyskto po trochu:)
Jest to jedyny soundtrack który mam ochotę słuchać i słuchać.....