Takii teamt był chyba przy pierwszej części więc i teraz si przyda. Jeżeli ktos sie spotka z jakims artykułem bądź z czym kolwiem związanym z narnią too niech tu poda nazwe gazety ^^
Maaam maam ;p alee szczerze mówiąąc troche nazmyślali w tej recenzji. Przeczyaj sobie ostatnie zdanie o.O. Kto tam wogóle myslał o powrocie do domu...
to poczekaj...zeskanuję ci inny. Bo babcia mi wczoraj dała :D:D
Co do tego artukułu który mamy. Wiem wiem mocne to jest haha Ale oni zawsze napiszą takie głupoty, nie trzymają się faktów. Przecież rodzeństwo nie miało najmniejszego problemu z powrotem. A napisali to w taki sposób jakby to była jedna z bardziej kluczowych spraw filmu.
Ale link z tego artukułu zamieszcze na wypadek, gdyby ktoś inny chciał przeczytać:
http://img66.imageshack.us/img66/8589/kaspian1yf0.jpg
o matko,co za głupoty...."w przyszłym roku premiera kolejne części"... a lol...chciałabym żeby tak było ;(
a z tym powrotem to rzeczywiście musieli się natrudzić - przejść se pod drzewem :D
A to jest drugi artukuł. Może też go czytałaś. Ale nie wiem z jakiej to gazety.
http://img66.imageshack.us/img66/4041/kaspian2xx4.jpg
dzięki ;* ^^ w bravo jest chyba recenzjaa i juutro wychodzi nowy popcorn więc od nich sie mozna czegos spodziewac bo przy premierze Lwa, czarownicy i starej szafy dali pare fajnych artykułów np o czwórce aktorów ^^ itp
hmmmm...a masz może skaner no i ten właśnie wycinek z recenzją? Bo szczerze mówiąc nie chce kupować BRAVO, a artykuł chętnie bym sobie przeczytała :)
Co do moich skanów, to nie ma sprawy :) Jeszcze w magazynie FILM też może coś być.
jest kilka recenzji i wywiadów na Onecie - wystarczy w wyszukiwarce wpisać Książę Kaspian onet. Tak samo z gazetą wyborczą i dziennikiem. Czytałam też artykuł w "gościu niedzielnym" z punktu widzenia nawiązań do chrześcijaństwa.
Dla anglojęzycznyc polecam strone www.narniaweb.com która jest źródłęm najświeższych wiadomości o filmie z całęgo świata.
ej Aga pozwolisz ze jutro wrzuce? booo tak mi sie komp tniee ze nie wyrabiam...
komputer sie tnie?
CTRL + ALT+ DEL zakładka Procesy prawym klawiszem myszki na explorer zaznaczasz zamknij drzewo procesów, nastepnie zakładka Aplikacje klikasz na nowe zadanie i piszesz explorer :) zawsze działa:)
oO' bardzo fajnie że założyłyście taki temat ;))
nie zawsze mam dostęp do wszystkich gazet i tutaj będzie to naprawde fantastyczne!
Loona a masz jeszcze ten artykuło czwórce aktorów ?
bo była bym wdzięczna xd
Nom fajny teamcik :P Nie ma co :P Ja to tylko teraz czekam nawydanie DVD :) Jak myślicie kiedy może byc??
Też mam wkładkę z Metro :P Dostałam od wychowawcy :P Ale to wytniemy ;P
A co do DVD - to oby jak najszybciej :)
Ej a może wiecie w jakiej gazecie jest AKTUALNIE jakiś plakat z filmu ??
w jakimś brawo była reklama filmu wieć w sumie można to uznać za plakat..a tak to ostatnio był w gazetach miejscowych ^^ ;d
ULALA a ja znalazłam cos co wam sie napewno spodoba ;D aaa mianowicie w Bravo Girl jest plakat Bena ^^!
Ostatnie bravo girl było z takimi brokatami - to jest jakieś nowe z Benem ??
Jutro mój cel - EMPIK ;P Nie pogardze Benem ;P
Mam nadzieję że znajdę tylko miejsce na szafie - jeden Ben już wisi :P
Thx za info :)
o własnie..tylko nie byłam pewna w jakiej to bo ja wyrzucam gazety od razu ^^
ale Ben już wisi xD
mogli by skandara wrzucić.
Mam nowy artykuł dotyczący Narnii więc jutro Wam przeskanuję :) A w piątek będę w Empiku więc mogę zrobić małe rozeznanie co i jak i gdzie :)
Jaki Ben ?? Hmmm... piękny ;P
Mam plakat A3 z Dziennika :) I wisi na szafie wraz z Johnnym Deppem :)
Moja czołówka ;)
A bravo girl dzisiaj jak zdążę to kupie w Empiku i przejrze prasę ;)
A na skan oczywiście czekam ;)
Wywiad z Benem ; http://www.filmweb.pl/topic/857147/Wywiad+z+Benem+%28Ksi%C4%99ciem+Kaspianem%29+ %21.html :)
Dziennik z dni premiery ;/ Więc chyba lipa ;P
A dzisiaj właśnie kupiłam BRAVO GIRL :) I mam już plakacik :P
A tak wogołe to taki dziwny przypadek bo :
jak szłam do kina już do sali kinowej to dostałam taką teczkę Nivea wraz z próbkami kremów, rabaty na zakupy Nivea :)
Dzisiaj kupuje w Empiku Bravo i dostaje... taką samą teczuszkę :P
Magia Narnii ;P Dwa razy to samo :P
Tiaaa ;p tez dostaałam jak kupiłam niedawno Kaspiana wersje z fotosami z filmu ^^
a ja dostałam wtedy nutelle [dużaa xD] i płatki Neskłiiiiik xD heh ale już przed kinem poszły zwiedzać zawartosć mojego organizmu ^^ ;d
Mam do Was prośbę: powiadomcie mnie, proszę, jeśli gdzieś będzie plakat z Piotrem ;) Pozdrawiam ;*
Niestety - tzn. Kaspian jest przystojny,a le niech nie zapominają o innych fankach :D póki co napisałam do Fan Cluba (czy jak to się pisze) żeby mi dali plakat ;D
W lipcowym numerze Twista jest krótki artykuł o Benie Barnes'ie, odtwórcy roli Kaspiana. Nawet ciekawe ;)
A ja też coś mam;-) w lipcowej 13-tce jest duuży plakat z Benem Barnesem. Naprawdę polecam, jest cudny.
ja coprawda nie widzialam nic o opowiesciach z narni
ale w gazecie fan club widzialam
w dziale "gwiazdy ktore powinienes znac"
Ben Barnes
a tak to nic poaztym !!
POzdrawiam :D