PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128381
5,4 27 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Film tak nudny i przewidywalny , że aż usypiałem. Poza tym marna podróba LOTR.
Najbardziej irytujące jednak jest aktorstwo i durne myszy-rycerze.

ocenił(a) film na 7
Alternatywny90

Nie masz kompletnie pojęcia o czym piszesz. Jedyne co wiem, to że obejrzałeś sobie "chłopcze" trylogie Jacksona Lord of the Rings,a do książki Tolkiena już na pewno nie zajrzałeś. To samo z "Opowieściami z Narnii", Lewisa też nie łyknąłeś, bo gdybyś miał choćby cień pojęcia, to wiedziałbyś ,że niemal o dekadę przez eposem Tolkiena, ukazała się saga Lewisa. Konstatując, obejrzałeś jedynie filmy i porównałeś je z perspektywy widza,którego mało obchodzi treść.Jesteś zajawionym "fanem" fantasy, co niestety mocno czuć. A opowieści z Narnii to pierwowzór jakich mało,podobnie co Władca. Proponuje jeszcze raz obejrzeć LOTR i Narnie, wtedy na pewno zauważysz,że sceny batalistyczne są w innym klimacie, w książkach są zupełnie różne wymyślone stwory. Dzięki

ocenił(a) film na 4
Eric_Ponti

LOL!!!

ocenił(a) film na 6
Alternatywny90

http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U

Alternatywny90

Jeśli to miała być prowokacja, to maaaaaarna.....

ocenił(a) film na 4
użytkownik usunięty
Alternatywny90

Śmieszne. Czytałam i Władcę Pierścienie i Opowieści z Narnii, obejrzałam i te i te filmy. I LORT i CoN są na swój sposób (własny sposób!) cudowne. Może po prostu nie potrafisz dostrzec ukrytego sensu Narnii, ale to już Twoja strata ;)

ocenił(a) film na 4

LOL!!!

ocenił(a) film na 6
Alternatywny90

film nie był przewidywalny ale dla mnie nudny , nie podobał mi się po prostu , dlatego taka nota :/

użytkownik usunięty
Alternatywny90

"LOL"? ambitnie i przekonująco xd

ocenił(a) film na 4

Ach ktos nie dostrzegł głębi emocjonalnej w tej wypowiedzi, ach...

Alternatywny90

A czego się spodziewałeś po kinie dla dzieci? Może to nie był jakiś wybitny film, mi się też trochę nudziło podczas oglądania, ale generalnie nie jest zły- w sam raz dla dzieciaków.

ocenił(a) film na 7
ObiWanKenobi444

własnie zabieram sie do oglądania. mam nadzieje ze sie nie zawiode !!

ocenił(a) film na 7
lww

przecież to jest jakaś kpina.żałuje każdej minuty spędzonej przy tym gównie, i to jest niby jeden z drozszych filmow? nie polecam :P