Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128793
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

tego ksieciunia kaspiana boze koles w ogole nie czul klimatu a tego jego zwiechy film mi sie dobrze ogladalo ale jak pokazywali kaspiana to w 75% scenek z nim mi sie po prostu nie podobala jak dla mnie nie podolal zadaniu

ocenił(a) film na 8
razielospl

Bzdury pleciesz... Chyba dobrego aktora nie widziałeś...

ocenił(a) film na 10
razielospl

Ten temat to raczej na jego profil pasowaloby zalozyc...chociaz nie wiem czy wogole dobry pomysl byl z zalozeniem tefo tematu.

ocenił(a) film na 8
razielospl

Haha...że Ben niby źle zagrał?! Weź sie lepiej...wszyscy zagrali super i mi w ogóle w tym filmie wszystko pasowało jest najlepszy...no ale skoro sądzisz że Ci się nie podobał to trudno^^ludzie mają różne gusta

Lily214

Mi też się wydawał trochę sztywny :P Oglądam co prawda Kaspiana tylko raz w kinie, i jakoś to rzuciło mi się w oczy :)

ocenił(a) film na 8
Erendis

Aaa...że sztywny^^no może troszeczke no ale przecież to jego pierwszy film z OzN :)Mi się tam podobał :P

Lily214

Co to ma za znaczenie, ze pierwszy film z OzN? ;p

ocenił(a) film na 8
Erendis

Niewiem...jakoś go chciałam obronić xD <zakrótki> <br/>

ocenił(a) film na 10
Lily214

ze sztywny...? hehe cze ja wiem...ja do tego filmu nie mam zadnych zastrzezen i pierwszy raz nie czepiam sie aktorow o to jak zagrali.

użytkownik usunięty
razielospl

nie zagrał źle...ale rozumiem cię :D ja co go widzę w filmie to najchętniej bym przewijała...Boski Kaspian i jego Białe Ząbki...ale naprawdę, nie zagrał źle tka ogólnie mówią :P

ocenił(a) film na 10

razielospl ja na początku nie lubiłam bena w ogóle,ale jak oglądałam ten film juz60 raz poprostu przyzwyczaiłam się ,że on tak gra i ,że ma taki charakter,po prostu jest zupełnie inny niż go sobie wyobrażałam i tyle,pzyzwyczaiłam się do tego,słuchaj,to dziła,spróbuj!