Trzeba obejrzeć 1szą część żeby zrozumieć dobrze i mieć fun z obejrzenia Księcia Kaspiana?
Żeby naprawdę dobrze zrozumieć film to faktycznie trzebaby zobaczyć I cz, a najlepiej przeczytać książkę (ale też najlepiej obie). są one dość krótkie i możesz je sobie ściągnąć w formie e-booka.
No może nie do końca trzeba byłoby obejrzeć część 1. Jednakże w niektórych momentach, np. końcowym gdy Zuzanna mówi, iż jest starsza od Kaspiana, ten kto nie oglądałby I części nie wiedziałby dlaczego jest starsza. Ale... to jest chyba najmniejszy problem.
to zależy.jesli naprawde chcesz wszystko zrozumieć to lepiej obejżyj a jeszcze lepiej przeczytaj.ale jesli nie to nie ;D można i drugą część zrozumieć
Byłam na tym filmie z moim starszym i bałam się że nic nie zrozumie, bo on ani książek ani 1 filmu nigdy nie tknął, ale mówił że nie miał problemów ze zrozumieniem i że właśnie bardzo wyrażny był ten motyw powrotu. Bardzo mu się podobało (nawet bardziej niż Indiana 4), zwłaszcza akcenty tych dzieci (napisy) i zdjęcia.
Jndiana Jones był OK, ale nie poszłabym na niego drugi raz. Zgadujecie pewnie, że na Narnię wręcz przeciwnie...
Ja bym Indianę obejrzała kilka razy, ale nie całość, nie lubię tej sceny w świątyni z kosmitami gadającymi do Blanchett, za to na Narnię jeszcze niejden raz, tylko szkoda że te bilety są tak koszmarnie drogie!
oj tak.cena biletów to koszmar.
ale za takie rzeczy można płacić ;))
jeszcze tylko 9 dni do ponownego ujrzenia Narnii xD
pomimo że mam ją już na kompie :D !
niee,. ściagnełam.legalnie z góry mówie !!
ale słaba jakoś.obraz wyblakły.ot ta kilka razy obejże by nie psuć oka a potem na dvd pełny wypasik xD