PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128393
5,4 27 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Laski, waszym zdaniem który aktor spodobał wam się najbardziej w tej części... Kaspian, Edmund, Piotr, czy Miraz?? Mi osobiście Kaspianek:):)

legalna_blondyna

wg mnie najlepiej wypadł Edmund.był w pewnym momencie oschły wobec Piotra ale to tylko zaleta.
i nie dodam że uwielbiam Edka i Skandara xD
aczkolwiek Kaspian tez nie był zły a już zwłaszcza jego miny do Zuzy mnie rozśmieszały ;D
no a Piotruś..ojĆ...tutaj gorzej bo bardziej lubiłam go w 1 części.

użytkownik usunięty
paczek93

tu wyszedł (powiedzmy to bez ogródek) na kretyna :D ale wybaczam jemu i Zuzie - musieli się wykazać bo w "Podróży..:" ich już nie ma ;(

Mnie chyba najlepiej przypadł do gustu Edmund. I zaznaczam z góry: mówię o postaci z filmu, nie jestem typem dziewczyn co się "zakochują" w aktorach :P W jedynce też Edmund mi przypadł najbardziej - super go zdubbingowali!

ocenił(a) film na 8

ech... ja to najbardziej zawsze lubiłam Edzia:D:D HEHE:D

ocenił(a) film na 10
legalna_blondyna

Trudne pytanie...

No chyba najbardziej Piotr xD Ja tam zawsze go lubiłam, nawet jeśli wychodził na kretyna:P

Zaraz później Edmund (za te jego teksty:) Przystojniaczek zrobił się z niego w drugiej części xD

Następnie Kaspian. Do niego nic nie mam. Spoko gość. No i świetna gra aktorska jak wszyscy powyżej (przynajmniej wg mnie) :)

A o Mirazie nie wspomnę... Debil jeden z niego. Wrrrrr!

legalna_blondyna

Mi spodobał się najbardziej Piotr i Kaspian...
Do Edmunda też nic nie mam ale nie przypadł mi tak bardzo do gustu...

ocenił(a) film na 10
Kiss_

Mi najbardziej sie podobał Edmund a potem Piotr

ocenił(a) film na 8
legalna_blondyna

zdecydowanie Kaspian... ten wzrok!

Edmund stał się moją drugą w kolejności ulubioną postacią, zdecydowanie lepiej niż w pierwszej części, a
Piotr? Nigdy go nie lubiłam. Fuj!

ocenił(a) film na 9
legalna_blondyna

beż wątpienia najbardziej Kaspian......!!!!!ma taki świetny wzrok,rzeczywiście i zgadzam się gra aktorska godna uwagi......Piotr i Edek na równi,aczkolwiek z urody chyba bardziej Piotr.ale czy nie uważacie że w 2 części było bardzo mało Edka???

ocenił(a) film na 10
dorus97_97

Nie uważam żeby edka było za mało... Jak dla mnie Piotr, aktor świetnie go zagrał i był przystojny xD Edek tak samo. A Kaspian zupełnie nie przypadł mi do gustu...

ocenił(a) film na 8
Elie_i_Keira_13

Mi się najbardziej podoba Kaspian. I z wygladu i z "charakteru". Moim zdaniem Barnes świetnie go zagrał. U niego gniew to gniew, smutek to smutek, a bezradnosć to bezradność! A to zpojrzenie to już wogole powala... Wogóle te jego głębokie oczy są niesamowite. A skrywana miłosć do Zuzy zrzucała mnie z krzesła xD Ta mina zbitego psa.. majstersztyk. :P

Piotr jest tak ambitny, ze aż mi go szkoda... Nic mu nie wychodzi, ale koniecznie chce wszystkim pokazac, ze to on jest Wielkim Królem, i ze to on ma władze. Lubie go, chociaż bywa wkurzajacy.. I ma fajny profil :P.

Edmunda jakoś najmniej lubie. Moze to przez pierwszą część, chociaż przyznaję, ze tutaj postawiono go w zupełnie innym świetle i trochę zmieniłam o nim zdanie.

ocenił(a) film na 10
legalna_blondyna

Najlepszy, oczywiście, był Kaspian ;]
Ben Barnes jest po prostu stworzony do tej roli ^^

Niezły był też Edmund, znacznie lepszy niż w pierwszej części. Reszta, jak dla mnie, raczej słabo.

ocenił(a) film na 9
midori_

Mnie najbardziej spodobał się chyba Edmund. Dużo się zmienił od pierwszej części (na lepsze).
Co do Piotra i Kaspiana ciężko by było mi między nimi wybrać. Oboje zagrali swoje role bardzo dobrze i przekonywująco, ale czegoś im jakby brakowało.

troll_3

Mi, oczywiście, najbardziej podobał się Edzio. Potem Kaspian, ale daleko w tyle za Edkiem...:-)

ocenił(a) film na 10
Miss_Khan

Nie cierpię Edka!
Wspaniali byli Piotruś i Kaspian, do tej pory za nimi wzdycham... Tacy przystojni!... Jeden i drugi. Trudno mi wybrać.

legalna_blondyna

Pierwsze miejsce: Edzio
drugie: Kaspianek
Trzecie: Piorus..... nigdz nie pocagali mnie blondyni...

ocenił(a) film na 8
sweetblondi_04Ruda

Mnie kiedyś tak.. ale to było dawno :P <za krótki>

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Ja wciąż twierdzę, że nie cierpię blondynów, ale jednak.... serce nie sługa. ;) :P :D =)

ocenił(a) film na 8
Lucy_Pevensie

Wiesz Lucy z tego właśnie powodu przezuciłam sie na brunetów :P Co prawda było to jeszcze w podstawówce, ale światopogląd mi zmieniło na stałe :P.

Lucy_Pevensie

no masz racje:) ale co do blondynow... to jeszcze pociaga mnie Draco z "harrego pottera"..... on jest zajebiaszczy.. :P

ocenił(a) film na 8
sweetblondi_04Ruda

O niee... Draco jest... no nie bedę tu nikogo obrażać (za te utlenione włoski..fuu). :P Powiem tylko, ze dla mnie jest całkowicie aseksowny, ale to moje zdanie :P.

AnaMaria

a dla mnie wlasnie jest zajebiaszczy... ale to kwestia gustu:P

ale i tak wole Jacka Sparrowa<lol>

ocenił(a) film na 8
sweetblondi_04Ruda

O tak!!!!!! Jack Sparrow jest absolutnie sexowny genialny i pociągający! No ale... ja mam hopla :P W końcu załoga curiosity robi swoje hehe :P.

ocenił(a) film na 9
legalna_blondyna

ja też nie lubię blondynów...kiedyś było mi wszystko jedno a teraz.....bleee dla mnie jak mieć chłopaka to tylko ciemnowłosego...:):D najlepiej takiego jak Ben...ale wole oryginał heh...

ocenił(a) film na 9
legalna_blondyna

AAA JACK SPARROW JEST THE BEST (zrymowało się heh)uwielbiam go...a te jego teksty do Elizabeth...<lol>

ocenił(a) film na 10
legalna_blondyna

Kaspiana lubiłam bardziej jako książkowa postać... Piotra zagrał totalny kretyn! Edmund jest fajny ale podobał mi się bardziej jako "ciemny charakter".