Pierwsza część bardzo mi się podobałą, natomiast ta gorsza. cały czas tylko walki, to
nudne.
No nie wiem... ja to generalnie uważam, że "Książę Kaspian" był o niebo lepszy niż cześć 1 (swoją drogą bardzo dobra :))
Dziecinne?
Machanie różdżką jak harry poje***** jest dziecinne i nudne.
I te "czary".
Więc jeśli ktoś uważa że ten film jest dziecinny a jeszcze dziecinniejszy film jak harry potter ocenia dobrze to chyba pora wrócić do szkoły,więc wróć.
Potter jest dla osób poniżej 12 lat...
Albo poniżej 16 .
Taka dziecinada.
Więc idź oglądać tą bajeczkę.
Narnia to od początku do końca familijna opowieść, a Harry Potter został spłycony i ugrzeczniony do cna przez filmowców. Polecam książki.
jak dla mnie ta część Narnii była okropna. dłużyła się, była nudna, praktycznie przez większość filmu nie działo się nic ciekawego. książki są o niebo lepsze, polecam. a ta część w porównaniu do pierwszej... uh, koszmar.
Zgadzam się, coś im nie "pykło" z ekranizacją "Księcia Kaspiana"...chociaż muszę przyznać że chyba najmniej lubię też tą książkę z całego cyklu Opowieści z Narnii, więc moje niezadowolenie może z tego wynika~
ja też polecam książki Harry'ego Potter'a bo filmy i to jeszcze z dubbingiem strasznie cenzurują. Brakowało mi głównie słynnej "suki" w ostatniej części, a dubbingu była "bestia".