PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128484
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Rozczarowałam się

użytkownik usunięty

Pierwsza część bardzo mi się podobałą, natomiast ta gorsza. cały czas tylko walki, to
nudne.

nudny film walki pokazanie jakby to była bajka od lat 3 wątki byłe byle jakie normalnie masakra !!!

ocenił(a) film na 8
Abadon

No nie wiem... ja to generalnie uważam, że "Książę Kaspian" był o niebo lepszy niż cześć 1 (swoją drogą bardzo dobra :))

cpt1molo

spoko każdy ma swój gust

ocenił(a) film na 3
Abadon

w porownaniu z pierwsza czescia ta byla mierna, ledwo dotrwalam do konca

madziojanka

to to ja wiem

Abadon

Dziecinne?
Machanie różdżką jak harry poje***** jest dziecinne i nudne.
I te "czary".
Więc jeśli ktoś uważa że ten film jest dziecinny a jeszcze dziecinniejszy film jak harry potter ocenia dobrze to chyba pora wrócić do szkoły,więc wróć.

Damx123

słuchaj potter to film który jest idealny
a filmy opowieści z narnii to pozostawie bez komentarza

Abadon

Potter jest dla osób poniżej 12 lat...
Albo poniżej 16 .
Taka dziecinada.
Więc idź oglądać tą bajeczkę.

ocenił(a) film na 9
Damx123

Narnia to od początku do końca familijna opowieść, a Harry Potter został spłycony i ugrzeczniony do cna przez filmowców. Polecam książki.

mareczekp2

niestety nie, tylko filmy o Narni sa slabe.

ocenił(a) film na 3
El_Draque

jak dla mnie ta część Narnii była okropna. dłużyła się, była nudna, praktycznie przez większość filmu nie działo się nic ciekawego. książki są o niebo lepsze, polecam. a ta część w porównaniu do pierwszej... uh, koszmar.

ocenił(a) film na 7
tsu_chan

Zgadzam się, coś im nie "pykło" z ekranizacją "Księcia Kaspiana"...chociaż muszę przyznać że chyba najmniej lubię też tą książkę z całego cyklu Opowieści z Narnii, więc moje niezadowolenie może z tego wynika~

użytkownik usunięty
Damx123

ja też polecam książki Harry'ego Potter'a bo filmy i to jeszcze z dubbingiem strasznie cenzurują. Brakowało mi głównie słynnej "suki" w ostatniej części, a dubbingu była "bestia".

użytkownik usunięty
Damx123

a tak ogólnie to Harry Potter jest od 12 lat, nie do 12 lat.