Wchodzę dziś do szkoły, patrzę, a na tablicy ogłoszeń wielki plakat, taki jak ten tu na Filmwebie :D Pewnie będziemy na to szli całą klasą do kina... I dobrze! :D
A Aslan do jakiej szkoły chodzi ( znaczy się gdzie)??
W mojej też wisi ten plakat.
Gimnazjum nr 3, Toruń. Ale nawet jakbyście do mnie przyjechali to byście sie spóźnili bo właśnie wisi przede mną :D Ahh jacy woźni bywają uprzejmi ;p Chyba jeden jedyny na całą Polskę mam już ten plakat na ścianie hehe :D
To już wiem dlaczego w szkole go już dzisiaj (lub nawet wczoraj) nie było.
Widzisz, ja też chodzę do trojki.
A no. Bo woźny z portierni zdjął żeby ten plakat duży szary powiesić. I trzymał go u siebie (uwaga, ta informacja was może zszokować) w rolce papieru toaletowego! I mówił, że jeszcze ma zamiar powiesić, a jak taką smutną minę zrobiłem to mi dał :D
W mojej szkole też wisi, przy portierni, niestety nie ma u nas takiego miłego woźnego :) Ale u mnie w szkole przypuszczam nikt się tym nie interesuje więc mogę go jeszcze mieć :P
No to postaraj się o niego, bo naprawdę wspaniale wygląda na ścianie. Każdy, kto do mnie przychodzi ogląda go, jakbym miał jakiś oryginał da Vinciego czy Picasso :D I muszę ci powiedzieć, że ten woźny, który mi go podarował nie jest na codzień taki miły, a wystarczy odrobina uroku osobistego, smutna minka i plakacik masz w kieszeni...
Niesety nie posiadam rzeczy zwanej urokiem osobistym, a pozatym w szkole jest monitoring więc mniej legalny sposób odpada :P
Na allegro na pewno będzie można kupić :D zawsze sprzedają plakaty z różnych filmów :D
Ja tam zawsze poluję na plakaty z kina :D Są za darmo :d tylko jeden kupiłam na allegro-Piraci z Karaibów 3... No bo na co mi sam Jack Sparrow jak ja chcę wszystkich głównych bohaterów? :D
Tak, tylko zazwyczaj jak się przychodzi do kina to zostają plakaty tylko z tych filmów, na które wogóle nie chcielibyśmy iść, przynajmniej ja tak zawsze mam... Ale już i tak mam plakat także loozik. Ale szkoda, że zmienili plakat tu na FW, uważam że tamten był lepszy, a ten aż razi tanimi efektami specjalnymi, bo połowa Kaspiana jest ciemna ale akurat po tej ciemnej połowie jest róg, które jest jaśniejszy niz słońce ;/