PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128386
5,4 27 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

TEST!!!!

ocenił(a) film na 9

Nie moge głosować na filmy. Mimo, że jestem zalogowana, ciągle mam na górze kłódke i napisz: zaloguj sie. Czy ktoś tak ma?:(

lorewer

U mnie jest tak samo. Może naprawi się samo później.

ocenił(a) film na 9
isagal

Ufff, to dobrze. Juz sie bałam, że to jakis błąd tylko w moim profilu i że całą moją bazę filmów szlak trafił:(

lorewer

Mam dzisiaj nerwa na filmweb, nie działa jak zwykle, praktycznie nic nie moge tutaj robić :/

ocenił(a) film na 9
lorewer

spoko tez tak mam ja z kolei mam caly czas "zaloguj sie" ale wszystko moge robic:D

lorewer

u mnie to samo;( A swoją drogą jak się film podobał? xD

KateBells

Ani sie nie zawiodłam, ani nie rozczarowalam pozytywnie, jak wyszlam z kina to zapomnialam o tym filmie, czulam lekki niedosyt, mogli rozwinac watek milosny miedzy ksieciem kaspianem i ta dziewczyna...jak jej tam bylo?

kargra89

Zuzanna... Rzeczywiście wątek miłosny był niedobracowany... Maiłam wrażenie, że bali się go rozwinąć, albo po prostu nie zdążyli;/ Ale ogólnie film podobał mi się bardzo;)) Szczególnie końcówka z piękną piosenką Reginy Spektor - "The Call" - polecam gorąco! xD

KateBells

Moim zdaniem dobrze, ze tego wątku nie rozklęcili, ale wogule nie powinni go zaczynać. Bo wyglądał żeczywiście na taki niedokończony jakiś...

lorewer

U mnie tak nie ma. Sprawdzam wszystko przez skrzynkę i nigdy sie jeszcze nie wylogowałam...