Narnia została nominowana w dwóch kategoriach Teen choice awards. Pierwsza jako najlepszy film przygodowy, druga dla Bena Barnesa za przełomową role męską. Fani mogą głosować tutaj http://www.teenchoiceawards.com/nominees/movies/defaultmovies.aspx
Głosujcie!
Czy "przełomowy" znaczy tu: "ten, który swą aparycją przyciągnął do kin największe rzesze fanek"? :D Niemniej cieszę się, że Narnia tam jest.
Wydaje mi się ,że w tym przypadku aparycja Bena jest brana pod uwagę na równi z grą aktorską.No cóż...jego wygląd na pewno przyciągnął rzesze widzów płci żeńskiej.I dobrze.
Obie nagrody powinny znależć się w i ich rękach. Pierwsza bo jest w ciągająca i choć czytałam książke to film oglądałam z zapartym tchem. kiedy byłam w kinie to było sporo dzieci w wieku 5-6 lat i choć była wojna to one nie miały się czego bać bo nie było krwi tego typu scen. Za to też się należy. Druga też się należy Benowi bo bardzo wiarygodnie zagrał (osobiście wolałabym że by była dla Williego). Film powinnien mieć OSCARA!!!
Nie przesadzacie troche? Teen choice awards to napewno Narnia powinna dostac, MTV movie awards Narnia bedzie miec niezla konkurencje,(Pewnie sie rozbije to miedzy Iron Manem, Indiana, itp.) ale Oskary... ( wiem ze to mogla byc ironia no ale) nie ma tam kategorii fantasy o ile pamietam... a na tle innych filmow nie wyglada ciekawie..Ja mam nadzieje ze jak nakreca wszystkie czesci w dobrym stylu to wlasnie ostatnia dostanie oskara za calosc. A tak to moze sie trafi jakas statuetka za efekty, muzyke, efekty dziwekowe, montarz, kostiumy ( do wyboru do koloru)