Jeśli ktoś jest ciekawy, to tv premiera "Opowieści z Narnii: Księcia Kaspiana" będzie miała miejsce 24.05 w HBO.
Dzieki;] tylko ze ja nie mam HBo:) i nie obejże ale mam na płycie. Ciekawe jak bedzie z Tłumaczeniem. CzY bedzie lektor czy dubbing.
Pierwsza część, która była emitowana w HBO w październiku '06 była z dubbingiem, więc pewnie i ta będzie.
Niestety nie zawsze. Grudniowa premiera w HBO filmu "Pana Magorium cudowne Emporium" była z lektorem, choć na dvd wyszła wersja z dubbingiem. "Złoty kompas", choć w kinie był wyświetlany w polskiej wersji językowej, na dvd ukazał się tylko z lektorem.
No ja też nie mam HBO ale sobie ściągłem z z neta Kaspiana ;) ale już z jakieś 2 miesiące temu ;p
Ja też mam z Internetu ściągniętego:( moja cierpliwośc jest nie do zniesienia. Moglam troche poczekac i miec orginalna płyte;/ Tak samo z książkami. Mogłam poczekac a kupiłabym ze zdjeciami z filmu i oklada z rodzenstwem.
Z neta jest szybciej a po za tym nie muszisz wydawać kasy.Ale z drugiej strony na DVD ma jeszcze dużo dodatków.
No właśnie. Wolałabym wydać kase i mieć dodatki niż mieć nieorginna;/ jak wydadza PWdŚ to kupie sobie orginalna.
Ja też się poświece. Zreszto musze sie jeszcze popytac kolezanek czy nie maja Kaspiana orginalnego. Jedna miała "Lwa..." orginalnego wiec moze ma i Kaspiana;]
JA też mam ściągniętą i są tylko komentarze do filmu...że oglądasz film po ang,.. i na dole są ich komentarze ;P