PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128485
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Nie wiem co inni twierdzą, ale ja najbardziej lubię Łucję i tego karła Zuchona ;)

oliwka42_2

A ja kocham całą czwórkę, nie potrafię wytypować mojej ulubionej osoby. Piotr <3, Zuzanna <3, Łucja <3, Edmund <3 (tylko nie mogę przeboleć, że tak mało go było w filmie) i Kaspian :).

colley

Ja też uwielbiam całą czwórkę tylko po pierwszej części mam troszkę niechęć do Edmunda. Resztę lubie równo. Książki kocham i filmy też.

colley

Ja ich wybrałam, bo lubie takie dość śmieszne sytułacje no i te niektóre wymiany zdań typu:
- Nie zachowójcie się jak DOROŚLI!!!
- Ale ja jestem dorosły.

Ciągnie mnie też do Zuzanny... ;)

oliwka42_2

W tej części? Hm... Na pewno Łucja, Zuchon i... kto? Ach, tak - jasne, że Edmund! Był tu fantastyczny :D Jego miny i kwestie mnie po prostu powalały ^^
- You are just not what I expected.
- Neither are you.
xD

Amadis

Tak! Edmund też coś w sobie ma !!!
Ale i tak najbardziej lubię ...
Ach przecierz ja luię wszystkich jak leci z listy, ale Łucja i zichon miel śmieszne wymiany zdań i to w nich lubię!;)

ocenił(a) film na 10
oliwka42_2

Z tej części to najbardziej lubię Kaspiana, potem Zuzannę, a potem Zuchona i Ryczypiska.

AGSJ

Ach Ryczypisk to ta mysz ze szpadą!!! ;)
Terz jest zabawny i z gadających zwierząt lubię najbardziej jego i Truflogona ;)

oliwka42_2

Poprawiając siebię chcę dodać że wychodzi na to że nie lubię tylko Miraza i Nikbarika.
Tak to ja lubię wszystkich.
No nie licząc tych dwóch powyrzej:)(chodzi mi o pana M i karła N ;))