jak wiadomo w części ostatniej rodzeństwo Pevense muszą być w miarę młodzi...a przy takim tempie kręcenia...czy zmienią aktorów czy nakręca to teraz...nie chcę zmian...bo kocham P.P. takiego jakim jest...
będą młodzi aż tak szybko to William i Anna zmarszczek mieć nie będą.
ale sa już plany na 'Srebrne krzesło' i 'Chłopca i jego konia'. myśle że za jakieś 10 lat będą mogli jeszcze zagrać no chyba że technika pójdzie wprzód i bedzie to za 5 lat w co osobiście wątpie^^
jak przeczytasz wszystkie czesci Opowiesci z Narni to bedziesz wszystko wiedziec ze nawet jak sie zestarzeja to nic sie nie stanie a wrecz o dwrotnie wydaje mi sie ze o to chodzi zeby sie zestarzeli
ale tak patrząc na treść książki to w sumie w 5 tomie zbyt wielu efektów specjalnych nie trzeba...powtarzam ZBYT ! ;P
No w końcu w ostatniej części wszyscy poza Eustachym i Julią są już dorośli, więc chyba będą mogli zagrać swoje role. Moim zdaniem powinni jednak zostawić Konia i Jego Chłopca na koniec i najpierw zrealizować 6 i 7. W końcu 5 część i tak dzieje sie w czasach, kedy rodzeństwo rządziło Narnią, ale byli już dorośli, więc chronologicznie i tak nie będzie, a ponieważ mogą tam być w bliżej nieokreślonym wieku nie trzebaby się aż tak spieszyć.
mimo wszystko czekam na ekranizację tej części bo po serii z rodzeństwem jest to moja ulubiona książka ;))