Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128661
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

nie wiem jak wy, ale ja już czytam książkę od początku, żeby sobie przypomnieć i często wspomagam się zwiastunem... to pomaga! chociaż wyobraźnia i tak zawsze działa najlepiej ;)

ocenił(a) film na 10
Aslan93

Ja przeczytałem cały cykl. Żałuję tylko, że w dzieciństwie się tym nie zainteresowałem. Parę miesięcy temu nadrobiłem to. Dosłownie nie mogłem się oderwać.

Tatar

Myślę że dużo straciłam nie znając tej serii od wczesnego dzieciństwa. Bo o Narnii pierwszy raz usłyszałam w grudniu 2005. Za to mam zamiar zapoznawać stopniowo z Lewisem moją siostrę :D Ma 2,5 roku i już streszcza fabułę pierwszego filmu xD

Amadis

Ahhh chyba i ja przed premierą "Księca Kaspiana" ponownie sobie przeczytam cały cykl :)

rz3zn1k

Też żałuję ze w dzieciństwie nie znałam OzN... Tylko HP... :( Teraz już dawno to nadrobiłam, ale żal że nie czytałam tego wcześniej zostaje... Ja już czytam cały cykl ;) NIe robię tego szybko, tylko czytam sobie pomału, od czasu do czasu kilka stron z kolejnej książki i w tej chcwili zaczynam "Srebrne Krzesło" ;)

Christinka

Simply Having ... Miło Cię znów widzieć, Aslan :)
Rozpoczynamy cykl pt. "Czego żałujemy, że nie zrobiliśmy w dzieciństwie" czy raczej "Dlaczego żałujemy, że czegoś nie zrobiliśmy w dzieciństwie z twórczością Lewisa"? Pytam, bo wolałabym wiedzieć o czym mam mówić. Czy mam co mówić :)

Christinka

Simply Having ... Miło Cię znów widzieć, Aslan :)
Rozpoczynamy cykl pt. "Czego żałujemy, że nie zrobiliśmy w dzieciństwie" czy raczej "Dlaczego żałujemy, że czegoś nie zrobiliśmy w dzieciństwie z twórczością Lewisa"? Pytam, bo wolałabym wiedzieć o czym mam mówić. Czy mam co mówić :)

Kotylion

Raczej to drugie, żeby trzymać się tematu :D

Amadis

Tego się właśnie obawiałam. A więc nie wchodzę do tematu zbyt głęboko, jako że nie mam strickte w nim wiele do powiedzenia :)

ocenił(a) film na 10
Aslan93

nie poznałam Aslana ;P bo zawsze pisało AsLaN ;D no ale miło mi Cię widzieć.