Czy zna ktoś może autora i tytuł piosenki, która była na samym końcu filmu (kiedy rodzeństwo wracało już do Anglii)? Wydaje mi się, że na oficjalnym soundtracku jej nie ma.
jest. Ale ja nie mogę jej słuchać...byłam dziś w kinie i jak są słucham to chce mi się płakać.....oni już nie wrócą do Narnii ;( Piotr to pal licho ale Zuzy mi żal....
tak wiem..ale na filmie prawie płakałam jak oni się żegnani z Narnią ;( zobazcymy jak będzie dzisiaj - idę drugi raz ale teraz nie z koleżankami a rodziną :D
Wszystkie 3 piosenki z soundtracka są świetne, ale jak dla mnie najlepsza "This is home" :D:D:D
Te piosenki same w sobie może są i fajne, ale jak dla mnie zupełnie nie pasują do klimatu narnijskiego. Natomiast soundtrack jest już lepszy.
Jej, mi też łzy naszły do oczu jak tę piosenkę słuchałam, a moja koleżanka twierdzi, ze poryczałam się dla tego że Kaspian się pocałował z Zuzanną...
Szczerze mówiąc, to nie wiem, co w tym pocałunku było takiego wzruszającego, ale mniejsza z tym. Można zignorować moją wypowiedź, gdyż rzadko kiedy się wzruszam oglądając filmy (pomijając oczywiście genialne zakończenie Beowulfa) ;P
żeby nie było - mnie też ten pocałunek nie wzruszył. Ja teraz (właśnie była drugi raz) zaczęłam ryczeń jak Aslan rozmawiał i Piotrem i Zuzanną....bo oni już nie wrócą... ;( dobra :D Zuza już nie wróci :/
A byłabyś tak miła i mogłabyś mi ją wysłać na maila? Ponieważ też mi przypadła do gustu...o ile to nie kłopot :)
agusiek303@wp.pl
mi się ta piosenka również spodobała.
zdziwiłam sie lekko gdyż na filmach tego typu jak własnie Opowieści z Narnii,Harry Potter czy Władca Pierścieni nie ma piosenek KOGOŚ.są tylko melodie,ewentualnie piosenki wymyślone do filmu jak np.piosenka Pippina i Aragorna.
ale ta niespodzianka mile mnie zaskoczyła.
Zakończenie takie sobie, zuzy i tak nie lubiłam więc mniejsza o to, ale na szczęście w 3 części będzie grał Ben Byrnes (Kaspian)!!!!On jest cuuudny
Legalna blondynko ale cudny pod względem urody czy gry aktorskiej.
osobiście Zuzę lubię tak sobie ale szkoda że nie wystąpi.
Piosenka była cudna. Zuzanne polubiłam dopiero w tej części, ale najbardziej mi żal Piotrusia;( w filmie nie można było oderwać od niego wzroku...
czytałaś książki? Jeśli nie to przeczytaj zwłaszcza "ostatni Bitwę" - dowiesz się czemu np. mi jest żal tylko Zuzy a już Piotra nie...
Jeśli czytałaś to czemu ci żal Piotruś? :D Choć ja w sumie też się prawie popłakała na filmie...
czytałam wszystkie części , ale pryznje sie ez bicia , że już nie pamiętam co sie tam działao, ale zaintrygowaliście mnie postacią Piotra w OSTATNIEJ BITWIE więc zaraz biore się znowu do czytania całej serii:) ale jest mi go żal, że juz nie zobacze na ekranie, bo jest z niego mega ciacho <3
no chyba dlatego ci go żal.....ja nie powiem ale wszystko się dla nich dobrze kończ..znaczy "dobrze" jest słowem względnym :D tylko biedna Zuza ;(
Taaak ta piosenka jest pięęękna ^^ i płakac sie chce w kinie boo to juz koniec takiego pięknego filmu : ) ahh wystarczy sie tylko modlic zeby nowy rerzyser trzymał sie klimatu Narnii ^^
Loon'ko zgadzamy się w wielu kwestiach więc dodaje do ulubionych ^^
tak.to prawda piosenka cudowna i bardzo pasowała do tego ich odejścia z Narnii.
The Call Reginy Spector to ta piosenka
Mosze powiedziec ze film wywarł na mnie ogromne wrazenie
a ta piosenka na koniec normalnie miodzio .myslałem ze bedzie nudny jak 1 czesc ale byłem bardzo pozytywnie zaskoczony PIOSEKA BYŁA ZAJEBISTA NADAŁA STOSOWNY KLIMAT TEMU FILMU.az chciało sie płakac na koniec.SZacu oby takich wiecej pozdrawiam!!!!!!
The Call Reginy Spector to najpiękniejsza piosenka, jaką kiedy kolwiek słychałam. Słucham jej nonstop !! Super Piosenka, taka wzruszająca :))
Szkoda że Zuza i Piotr nie wrócą :((