PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128491
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

piosenka z filmu

ocenił(a) film na 9

Czy zna ktoś może autora i tytuł piosenki, która była na samym końcu filmu (kiedy rodzeństwo wracało już do Anglii)? Wydaje mi się, że na oficjalnym soundtracku jej nie ma.

arikuja

The Call Reginy Spector. na oficjalnym soundtracku chyba ją widziałam jednak...

użytkownik usunięty
norcia5

jest. Ale ja nie mogę jej słuchać...byłam dziś w kinie i jak są słucham to chce mi się płakać.....oni już nie wrócą do Narnii ;( Piotr to pal licho ale Zuzy mi żal....

mi też się ona podobała. szkoda że ich już nie będzie ale będzie edmund, łucja i eustahy

użytkownik usunięty
aneciora11

tak wiem..ale na filmie prawie płakałam jak oni się żegnani z Narnią ;( zobazcymy jak będzie dzisiaj - idę drugi raz ale teraz nie z koleżankami a rodziną :D

ocenił(a) film na 10

Racja. Szkoda, że Susan już nie będzie. :(

Tatar

a ja właśnie ją sobie ściągnęłam i jak ją słucham to mi się chcę płakać.

użytkownik usunięty
aneciora11

wiem wiem..... "I'll come back when you call me" piękne...

ocenił(a) film na 9
aneciora11

Wszystkie 3 piosenki z soundtracka są świetne, ale jak dla mnie najlepsza "This is home" :D:D:D

Karola

Te piosenki same w sobie może są i fajne, ale jak dla mnie zupełnie nie pasują do klimatu narnijskiego. Natomiast soundtrack jest już lepszy.

ocenił(a) film na 8
norcia5

Jej, mi też łzy naszły do oczu jak tę piosenkę słuchałam, a moja koleżanka twierdzi, ze poryczałam się dla tego że Kaspian się pocałował z Zuzanną...

ocenił(a) film na 9
Sayona

Szczerze mówiąc, to nie wiem, co w tym pocałunku było takiego wzruszającego, ale mniejsza z tym. Można zignorować moją wypowiedź, gdyż rzadko kiedy się wzruszam oglądając filmy (pomijając oczywiście genialne zakończenie Beowulfa) ;P

użytkownik usunięty
Marta_K_

żeby nie było - mnie też ten pocałunek nie wzruszył. Ja teraz (właśnie była drugi raz) zaczęłam ryczeń jak Aslan rozmawiał i Piotrem i Zuzanną....bo oni już nie wrócą... ;( dobra :D Zuza już nie wróci :/

aneciora11

A byłabyś tak miła i mogłabyś mi ją wysłać na maila? Ponieważ też mi przypadła do gustu...o ile to nie kłopot :)

agusiek303@wp.pl

agusiek303

kurcze...to miałabyć wiadomość do aneciora11
źle mi się przycisnęło

agusiek303

mi się ta piosenka również spodobała.
zdziwiłam sie lekko gdyż na filmach tego typu jak własnie Opowieści z Narnii,Harry Potter czy Władca Pierścieni nie ma piosenek KOGOŚ.są tylko melodie,ewentualnie piosenki wymyślone do filmu jak np.piosenka Pippina i Aragorna.
ale ta niespodzianka mile mnie zaskoczyła.

paczek93

Bardzo ładna piosenka, bardzo ładne zakończenie.

ocenił(a) film na 7
Arbonne

Zakończenie takie sobie, zuzy i tak nie lubiłam więc mniejsza o to, ale na szczęście w 3 części będzie grał Ben Byrnes (Kaspian)!!!!On jest cuuudny

legalna_blondyna

Legalna blondynko ale cudny pod względem urody czy gry aktorskiej.
osobiście Zuzę lubię tak sobie ale szkoda że nie wystąpi.

paczek93

haha i oto jest pytanie :D

ocenił(a) film na 10
arikuja

Piosenka była cudna. Zuzanne polubiłam dopiero w tej części, ale najbardziej mi żal Piotrusia;( w filmie nie można było oderwać od niego wzroku...

użytkownik usunięty
magia91

czytałaś książki? Jeśli nie to przeczytaj zwłaszcza "ostatni Bitwę" - dowiesz się czemu np. mi jest żal tylko Zuzy a już Piotra nie...
Jeśli czytałaś to czemu ci żal Piotruś? :D Choć ja w sumie też się prawie popłakała na filmie...

ocenił(a) film na 10

czytałam wszystkie części , ale pryznje sie ez bicia , że już nie pamiętam co sie tam działao, ale zaintrygowaliście mnie postacią Piotra w OSTATNIEJ BITWIE więc zaraz biore się znowu do czytania całej serii:) ale jest mi go żal, że juz nie zobacze na ekranie, bo jest z niego mega ciacho <3

użytkownik usunięty
magia91

no chyba dlatego ci go żal.....ja nie powiem ale wszystko się dla nich dobrze kończ..znaczy "dobrze" jest słowem względnym :D tylko biedna Zuza ;(

ocenił(a) film na 10
arikuja

Taaak ta piosenka jest pięęękna ^^ i płakac sie chce w kinie boo to juz koniec takiego pięknego filmu : ) ahh wystarczy sie tylko modlic zeby nowy rerzyser trzymał sie klimatu Narnii ^^

Loona_

Loon'ko zgadzamy się w wielu kwestiach więc dodaje do ulubionych ^^
tak.to prawda piosenka cudowna i bardzo pasowała do tego ich odejścia z Narnii.

ocenił(a) film na 10
paczek93

^^ Taaak też to zaóważyłam ;p więc i ja dodaje ^^

ocenił(a) film na 10
Loona_

zauważyłam * ... ehh ta klawiatura xDDD

arikuja

The Call Reginy Spector to ta piosenka
Mosze powiedziec ze film wywarł na mnie ogromne wrazenie
a ta piosenka na koniec normalnie miodzio .myslałem ze bedzie nudny jak 1 czesc ale byłem bardzo pozytywnie zaskoczony PIOSEKA BYŁA ZAJEBISTA NADAŁA STOSOWNY KLIMAT TEMU FILMU.az chciało sie płakac na koniec.SZacu oby takich wiecej pozdrawiam!!!!!!

ocenił(a) film na 10
jankosss1

The Call Reginy Spector to najpiękniejsza piosenka, jaką kiedy kolwiek słychałam. Słucham jej nonstop !! Super Piosenka, taka wzruszająca :))

Szkoda że Zuza i Piotr nie wrócą :((

zuza42

Zgadzam się, cudowna piosenka, chyba najlepsza jaką słyszłem :)

ocenił(a) film na 10
Loocas7

Regina Spektro The call
bombowa piosenka, świetnie podsumowuje cały film! udane ;*