PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128380
5,4 27 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

czy ktos sie orientuje bo nigdzie nie moge znalezc co za piosenka leciala w napisach koncowych byla tam fraza cos jak "it's a miracle everything is magic" ? z gory dzieki za pomoc w poszukiwaniach ;)

ocenił(a) film na 10
pipek99

niemam pojecia ale się na niej strasznie popłakałam i też chętnie dowiedziałabym sie jaki ma tytuł

ocenił(a) film na 8
villemo1

Regina Spektor - The call

ocenił(a) film na 8
Faser_2

piękna piosenka poza tym :)

ocenił(a) film na 9
Faser_2

nie, nie, to inna piosenka, tam nie czegos takiego w tekscie, taka bardziej rockowa i leciala juz calkiem po filmie pod koniec prawie napisow

ocenił(a) film na 10
pipek99

Regina Spektor - The call to bardzo piękna piosenka ;) i świetnie pasuje do tego filmu

ocenił(a) film na 10
anka970421

A nie chodziło właśnie o tę piosenkę

ocenił(a) film na 10
pipek99

Może chodzi Ci o "This is Home" - Switchfoot

ocenił(a) film na 9
farrellka

wydaje mi sie, ze nie :/ bo tam nie ma zadnych slow typu magic a ja wyraznie je slyszalam jakbyscie jeszcze mieli jakies piosenki ktore nie sa na oficjalnej sciezce to piszcie ;)

pipek99

Jestem na 99% procent pewna że chodzi o piosenkę "This is Home" z tym że są dwie wersje tej piosenki: jedna to ta którą słyszeliśmy wczoraj(właściwie bez refrenu...this is home now I'm finally where I belong...i tak dalej) i która została - moim zdaniem przerobiona na potrzeby filmu - a druga wersja to ta że tak powiem "zwyczajna". Na pocieszenie powiem, że też jej poszukuję:)

ocenił(a) film na 9
DevilishAngel

aaa skoro dwie wersje to wszystko wyjasnia, bo w sumie brzmiala mi podobnie ale te slowa... jako mi nie pasowaly ;) dzieki i w takim razie szukamy