czy ktos sie orientuje bo nigdzie nie moge znalezc co za piosenka leciala w napisach koncowych byla tam fraza cos jak "it's a miracle everything is magic" ? z gory dzieki za pomoc w poszukiwaniach ;)
niemam pojecia ale się na niej strasznie popłakałam i też chętnie dowiedziałabym sie jaki ma tytuł
nie, nie, to inna piosenka, tam nie czegos takiego w tekscie, taka bardziej rockowa i leciala juz calkiem po filmie pod koniec prawie napisow
Regina Spektor - The call to bardzo piękna piosenka ;) i świetnie pasuje do tego filmu
wydaje mi sie, ze nie :/ bo tam nie ma zadnych slow typu magic a ja wyraznie je slyszalam jakbyscie jeszcze mieli jakies piosenki ktore nie sa na oficjalnej sciezce to piszcie ;)
Jestem na 99% procent pewna że chodzi o piosenkę "This is Home" z tym że są dwie wersje tej piosenki: jedna to ta którą słyszeliśmy wczoraj(właściwie bez refrenu...this is home now I'm finally where I belong...i tak dalej) i która została - moim zdaniem przerobiona na potrzeby filmu - a druga wersja to ta że tak powiem "zwyczajna". Na pocieszenie powiem, że też jej poszukuję:)