bardziej podobała mi się ta częśc niż pierwsza!-przyjemnie sie oglądało!polecam;]
A mnie się podobała jedna i druga część :).
"Lew, Czarownica i stara szafa" bardzo wiernie oddawała książkę i była doskonale zrobiona. "Książę Kaspian" za to mocno odbiegał od pierwowzoru, ale mimo to bardzo mi się podobał. Uważam, że Kaspian znacznie przewyższał "Lwa..." pod względem efektów. Bobry w I części czasem wyglądają jak zrobione z plasteliny, a Ryczypisk zawsze wygląda idealnie, realistycznie i żywo ;)
Pozdrawiam ;)
No i dobrze że odbiegli od pierowzrou przynajmniej ciekawie się oglądało w książce prawie nic się nie działo.
Moim zdaniem druga część jest lepiej zrobiona niz 1 a nawet lepiej niz książka bo troche 2odbiegała ale moim zaniem bardzo dobre zmiany i film nawet lepszy niz książka wspaniałe efekty brawo
druga dość mocno odbiegała od treści, ale w tym wypadku nie było to złe ;). Mi się nawet podobało, oglądałam z taką samą przyjemnością, z jaką czytałam xD. A podobała mi się bardziej druga... Pierwsza część Narnii (chodzi o książkę) jest tą, którą najmniej lubię. I ciekawi mnie, kiedy wyjdzie trzecia... Jedna z moich ulubionych części, kocham "Wędrowca do Świtu"!!!!! ;)
ja niestety nie czytałam żadnych książek z tej serii-ale widząc po opiniach książka jest równie niezła;]
Porównywalny do jedynki:] Kto jest fanem takich filmów na pewno się nie zawiedzie się.
osobiście sam wolę również tą część od pierwszej,oby tak dalej bo może podróż wędrowca do świtu będzie najlepsza???ogólnie fajny film daję 9