Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128670
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

zdecydowanie

ocenił(a) film na 7

bardziej podobała mi się ta częśc niż pierwsza!-przyjemnie sie oglądało!polecam;]

ocenił(a) film na 8
mrowka_8

A mnie się podobała jedna i druga część :).
"Lew, Czarownica i stara szafa" bardzo wiernie oddawała książkę i była doskonale zrobiona. "Książę Kaspian" za to mocno odbiegał od pierwowzoru, ale mimo to bardzo mi się podobał. Uważam, że Kaspian znacznie przewyższał "Lwa..." pod względem efektów. Bobry w I części czasem wyglądają jak zrobione z plasteliny, a Ryczypisk zawsze wygląda idealnie, realistycznie i żywo ;)
Pozdrawiam ;)

Irethi

No i dobrze że odbiegli od pierowzrou przynajmniej ciekawie się oglądało w książce prawie nic się nie działo.

thedagusia_13

Moim zdaniem druga część jest lepiej zrobiona niz 1 a nawet lepiej niz książka bo troche 2odbiegała ale moim zaniem bardzo dobre zmiany i film nawet lepszy niz książka wspaniałe efekty brawo

mrowka_8

druga dość mocno odbiegała od treści, ale w tym wypadku nie było to złe ;). Mi się nawet podobało, oglądałam z taką samą przyjemnością, z jaką czytałam xD. A podobała mi się bardziej druga... Pierwsza część Narnii (chodzi o książkę) jest tą, którą najmniej lubię. I ciekawi mnie, kiedy wyjdzie trzecia... Jedna z moich ulubionych części, kocham "Wędrowca do Świtu"!!!!! ;)

ocenił(a) film na 7
Amelle

ja niestety nie czytałam żadnych książek z tej serii-ale widząc po opiniach książka jest równie niezła;]

mrowka_8

W książce prawie nie nic sie niedzieje a w filmie rozbudwali tą fabułe i był o wiele lepszy efekt.

ocenił(a) film na 8
mrowka_8

Porównywalny do jedynki:] Kto jest fanem takich filmów na pewno się nie zawiedzie się.

ocenił(a) film na 7
Elficzek

Mi jednak bardziej podobała się ta częśc niż pierwsza:)

mrowka_8

No cóż ciekawie jak będzie sie podobała następna część widze że każdy ma inne zdanie.

ocenił(a) film na 9
mrowka_8

osobiście sam wolę również tą część od pierwszej,oby tak dalej bo może podróż wędrowca do świtu będzie najlepsza???ogólnie fajny film daję 9

ocenił(a) film na 10
karolxx

Książek Kaspian jest najnudniejszą książka z całej serii Opowieści z Narnii. Film za to the best, lepszego nie będzie xD