Po obejrzeniu tego 9-minutowego trailera nie mam więcej pytań. Szykuje się równie monumentalny film fantasy co trylogia Władcy Pierścieni. Aż się doczekać nie mogę ;)
Ja również nie mogę się już doczekać.Szkoda że tak mało udanych produkcji fantasy ukazało się w kinie.Mam nadzieję ze Kroniki Narnii utrzymają wysoki poziom i podwyższą poprzeczkę dla przyszłych rerzyserów.
tak, tak. ja tez mam taką nadzieję. i jeszcze mam nadzieję że nie zniszczą mojego wyobrażenia o narni w ogóle jakie zachowałam od momentu, kiedy pierwszy raz książkę przeczytałam. po prostu chcę, żeby film sprostał oczekiwaniom moim i mojej wyobraźni :)
Drugi Lotr to na pewno nie bedzie z uwagi ze przeciez Świat Narnii (ksiazki) byl tworzony dla dzieci, wiec bedzie to cos innego, ale i tak sadze ze cos magicznego i niezapomnianego.
Sam po ksiazki siegnalem dopiero o zajaraniu sie 9 minutowym trailerem i Narnia mnie oczarowala chociaz mam 23 lata a ksiazki sa pisane wyraznie stylem dla mlodych czytelnikow :) Film widac ze wizualnie bedzie fenomenalny, klimat ksiazki czuc w zwiastunach i muzyce ktore mozna znalesc tu i owdzie:P
A oprocz bajkowej przygody bedzie bitwa ktore prezentuje sie fenomenalnie co powinno starych marudow zadowolic :)