Znakomita muzyka ale film to totalne gowno jakie widziałem od czasu króla lwa.zje**ne efekty specjalne i wogule nie wiadomo o co w tym filmie chodzi ja daje 2/10 za muzyke,bo reszta do kitu.
Jak Król Lew był dla ciebie gównem, to gratuluje gustu. Do dzisiaj to jest jedna z nalepszych bajek disneya. Tam też muzyka była świetna, tak samo jak w Narnii, ale niewiem czemu sie przyczepiasz, bo książka była pisana typowo dla dzieci, więc film zrealizowany jest dla nich tak samo, prosty, tak żeby go zrozumiały.
w jednym masz rację - muzyka jest wspaniała. ;]
co do reszty - owszem, w paru miejscach efekty nie trzymają poziomu, do którego widzów przyzwyczaiły produkcje typu "władca pierścieni", ale to jeszcze nie znaczy, że są zje**ne... a już z całą pewnością nie są tu najważniejsze. a zarzut "nie wiadomo o co chodzi" to raczej należy do siebie kierować, bo widocznie rozumku zabrakło. ;]
jak dla mnie - przepięknie zrealizowana baśń, bardzo dobra jako ekranizacja klasycznej książki lewisa, bardzo dobra jako film sam w sobie.
ojjj przejebałeś film jest zajebisty, a zwłaszcza czarownica totalne dno to ty jesteś, choć masz prawo wypowiadać własne zdanie, a ja mam prwo zaprzeczać, więc to robię :PPP
Nie wie ktoś może czy piosenka którą gra na "flecie" (czy czymś takim)Pan Tumnus ma jakiś tytuł ?? Może macie jakiś link do strony na której można by jej posłuchać .
Uważam że ta melodia jest świetna ;)
pzdr.:D:*