Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
2005
7,0 286 tys. ocen
7,0 10 1 285961
6,3 35 krytyków
Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa

NARNIA rulez

ocenił(a) film na 8

powiem wam, ze mam 23 lata, pamietam serial, byl to moj ulubiony serial z dziecinstwa, pamietam jak sie czulem bezpiecznie, dobrze, oglodajac ten film, teraz mam podobne odczucia wiedzac ze niedlugo go znowu zobacze ale w innej odmienionej wersji. mam ochote pojsc do biblioteki i wypozyczyc sobie ksiazke, kocham ten klimat jest dla mnie drogocenny, bo magiczny, nie ludzki, nie nasz tylko moj ;) , pozdrawiam fanow

ocenił(a) film na 6
Ibrah

I ja uwielbiałem ten serial w dzieciństwie. Ostatnio dopadłem go znowu i... okazuje się, że magia gdzieś znikła. Mimo to fajnie się go ogląda (sentyment).
Mam nadzieję, że nowy film przywróci te dawne odczucia. :)

ocenił(a) film na 8
Not_Anyway

sciagnolem sobie polski trailer, juz sie zakochalem, sciagnolem sobie takze stara wersje na 2cd, dzisiaj ogladam, zobaczymy czy magia zniknela czy tez nie. 10 lat temu ostatnio to widzialem, musialbym sie zatrzymac w rozwoju zeby czuc to samo co kiedys, a ze sie zatrzymalem to poczuje te magie ;) pozdro dla Ciebie

ocenił(a) film na 9
Ibrah

Skąd można ściągnąć starą wersję tego filmu? Piszecie że macie ją na 2 cd. Prosze o odpowiedz tutaj albo najlepiej to na mejla : ania84dg@wp.pl

z góry dzięki :*