Ciekawe czy Ben Barnes rzeczywiście zagra Króla Kaspiana skoro w Narnii minęło już 50 lat? Czy może producenci zdecydują się obsadzić w tej roli kogoś innego, starszego?
hmm prawda, że na początku SK Kaspian jest już starcem, ale pod koniec w książce znów na chwilę jest młody (po tym jak umarł i chciał odwiedzić nasz świat). Albo starego Kaspiana zagra ktoś inny, albo charakteryzatorzy "postarzeją" Bena :p
Mam nadzieję że będzie Ben Barnes, ale może też być tak że starego zagra ktoś inny a na końcu zagra Ben. ale skoro Will'a udało im się tak odmłodzić to może postarzeją Bena ;)
Hej, spójrzcie chociaż na efekty w Ciekawym przypadku Benjamina Buttona - skoro mogli tak postarzyć (i TAK odmłodzić) Brada to z Benem też sobie poradzą :) Skąd właściwie ta informacja, że film nr 4 jednak powstanie?
Nie sugerujcie się filmwebem. Lepsze źródło informacji to takie strony jak narnaweb albo narniafans, a z nich wiadomo od kilku miesięcy, że ekranizowanie kolejnej części zostało odłożone. Nie wiadomo na jak długo.
A ja to sobie myślę... Że mogłabym w takim razie załapać się na jakąś małą rólkę ;) Chcę zostać aktorką i chciałabym zagrać w takim porządnym filmie. Jedyna trudność to dostanie się na casting :D No i doszlifowanie angielskiego...
Ale to naprawdę moje największe marzenie!
Czekają, aż Barnes się zestarzeje, żeby nie musieli dorabiać mu tylu zmarszczek :). Szkoda, bo "Srebrne Krzesło" to moja ulubiona część i nie mogę się już doczekać ekranizacji. To znaczy, tej konkretnej, bo to najczęściej ekranizowana część "Opowieści z Narnii".
Zanim ktokolwiek na mnie nakrzyczy: sprawdziłam w Google dotychczasowe ekranizacje "Srebrnego Krzesła" i wyskakuje mi tylko serial BBC. Pisząc powyższy post oparłam się na zasłyszanej informacji, niestety, nie mogę go edytować. Moja wina, powinnam była sprawdzić wcześniej. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, jeśli ta informacja jest nieprawdziwa. Jeżeli jednak ktoś ma namiar na jakąś inną ekranizację "Srebrnego Krzesła", jestem zainteresowana.