Tematyka wydawała się super, ale...
Pierwsze, co mi przychodzi do głowy to to, że film jest OBRZYDLIWY. Wiem, wskazane są takie sceny, itp. itd., ale tu jest to obrzydliwe. Miałam także wrażenie, że to wszystko już było..., a teraz oglądam jakąś średniej klasy podróbkę. Kobieta tam grająca strasznie mnie drażniłą, nie podobała mi się... Ogólnie, jeśli miałabym dać ocenę, to byłąby to 3/10... Po filmie - dość duży NIESMAK... Nie polecam...
Gra całkiem niezła. Mały budżet pewnie, scenografia trochę kuleje (zwłaszcza sam początek filmu mnie raził w oczy), efekty ujdą. Jak dla mnie 5/10. Nie spodziewałem się fajerwerków, a gore mnie nie przeraża. :)
Ja Cię doskonale rozumiem , ten film może wydawać się bardziej obrzydliwy dla kobiety (scena porodu , ogólnie dzieciak)
Co do filmu to widzę , że ocena na fw jest bardzo zaniżona .
Bardzo lubię horrory sf tego typu i tutaj nie mam się do czego przyczepić .
Troche zawyżam ocenę bo średnia zanizona
Ocena nie jest absolutnie zaniżona. Przecież scenariusz tego filmu to jakiś słaby żart. Naprawdę nie czułeś podczas oglądania, że to wszystko jest totalnie (i to z naciskiem na totalnie) bez sensu?
Dobryś detektyw :-) moje ososbiste wytłumaczenie, dlaczego nie ma napisów: bo nikomu nie chce się im robić, do takiego filmu... ALE TO TYLKO MOJA OPINIA, niczego nie obrzydzam :-) :-) :-)
bo napisy to robą ale do kurna batmanoow hahaha a jak cos innego niż norma to trzeba czekac ;]
znasz anglika to tłumacz ;p czekam na napisy :-) masz czas godzine ;p
Ok, no problema, stawka zlecenia, ze względu na tempo - 1 000 zł :-) Aha, i biorąc oczywiście pod uwagę fakt, jak znaczące dla Ciebie jest to ... filmidło... :-) :-) :-) Jeśli się zgadzasz, wystawiam na O.f.e.r.i.i. i aplikuj :-) :-)
hahahah
jakbym słyszał siostry ;p mam 3 cioteczne uczyły się anglika i niemieckiego ale żeby cokolwiek przetłumaczyły to od razu słyszę dawaj kase hahahahahahahahah
filmy na sieci tłumaczy sie dla frajdy nie dla kasy ;p
zrobisz takie napisy i będą brykać po sieci nieśmiertelnie nawet po twojej smierci to jesst zapłata dopiero :-)
Jakieś takie zapłaty i klimaty w formie ektoplazmowej średnio mnie kręcą - chyba że w filmach :-) Słuchaj - LIFE IS HARD AND BRUTAL - jak to powiedział pewien bardzo zyciowy bohater w "Showgirls" :-)
oj nie widziałem tego hitu akurat ;p
raz udało mi się tutaj wyprosic jedną osobe na tlumaczenie nasze matki nasi ojcowie myslalem ze uda mi się kolejny raz :D
nie wiem czemu ale hity z kity to ludzie tłumaczą szybko a mniej znane filmy lipton ;]
No patrzę sobie na Twój profil (delikatna inwigilacja) :-) i widzę, że masz dość sprofilowane gusta :-) Sf górą :-) też to lubię :-) 4 Stopień z Jojovich oglądałeś?
nie szufladkuje sie jakos specjalnie z filmami oglądam wszystko od horrorow,dramatow,trilerkow itp itd do komedi ale fakt ostatnie kilka latek mam manie scifi :-) poprostu znudziłem sie juz normą ;p bo widziałem juz naprawdę wiele filmów w zyciu ;-) a profil faktycznie specjalnie tak skleiłem i oceniałem filmy i seriale żeby scif było górą :-)
jak to było w fajnym filmie(Podziemny krąg) fajnie powiedziane trafiłaś na dziwny okres w moim zyciu :-)
ps.polecam film Ciekawy przypadek Benjamina Buttona i do tego dla mnie super film to Mr Nobody rozpierniczył mnie na czynniki pierwsze :P
tak widziałem 4 stopien ale juz jakis czas temu z tego co pacze to oceniłem na 8 gwiazdek wiec podobał mi się hehe moja średnia dla filmu jak mi sie podoba to 8
o co tam chodzilo tak w skrocie w tym 4 stopien cos tam na alasce jakies cos ala duchy chyba było nie ?
zresztą zobacze sobie go jesczze raz w ramach przypomnienia haha
mam fajną strone on,line co mozna ogladac za darmoche wsio :-)
jak nie oglądałeś to polecam Dark Skies z tego roku - świetny :-) http://www.filmweb.pl/film/Dark+Skies-2013-660365