PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=686881}

Oscar Pistorius: Jak było naprawdę?

Oscar Pistorius: What Really Happened?
2013
5,7 89  ocen
5,7 10 1 89
Oscar Pistorius: Jak było naprawdę?
powrót do forum filmu Oscar Pistorius: Jak było naprawdę?

Jakby ktoś był zainteresowany to dokument będzie emitowany o 22:50 w poniedziałek (09/09/2013 r.) na TVP 1. Potem będzie powtórka o 02:45 z poniedziałku na wtorek.

Pozdrawiam serdecznie. :)

julCia69

Jestem bardzo zainteresowana. To mój upadły idol, trudno mi uwierzyć w jego winę :(

adaggio

Nigdy nie wiesz co w człowieku siedzi.

adaggio

Tak na logikę, jeśli z kimś nocuję, a nagle słyszę odgłosy w łazience, to najpierw sprawdzam, czy ta druga osoba jest tam, gdzie być powinna (tutaj - w łóżku), to jest odruch. Nie podoba mi się to wszystko...

maciusiko

Jeśli w mieszkaniu są tylko dwie bliskie sobie osoby , to nie zamykają się w łazience od środka, kiedy robią siusiu. I nie biorą w nocy do łazienki telefonu :(

adaggio

Dokładnie...

adaggio

A co to kur.wa ma do rzeczy??!!!

krisimovie

To, że Oskar niestety kłamie.

julCia69

Zaczynam oglądać :)!

doyna

Dzięki za przypomnienie! Bym zapomniała!

julCia69

A na filmwebie nadal "czeka na swoją premierę" ;) Ciężko jednoznacznie ocenić to zabóstwo.. z premedytacją czy tragiczny przypadek. Skłaniam się ku pierwszej wersji, mam nadzieję, że śledztwo wszystko wyjaśni.

marfnt2

Premiery czekają na zweryfikowanie, do końca tygodnia powinna pojawić się możliwość oceniania.

julCia69

Wczoraj na na CI Polsat oglądałem film aktorki o tej historii, od całość dość telewizyjna obejrzeć można i tyle - Natomiast mam wrażenie że niektóre sceny dodano aby ubarwić całą historię.

Trudno mi sobie wyobrazić że podczas jazdy samochodem Oscar Pistorius, rozmawia z dziennikarzem w dodatku potrąca psa i na oczach tego dziennikarza zestrzela ranne zwierzę wątpię aby to nie wypłynęło do mediów.