Jakby ktoś był zainteresowany to dokument będzie emitowany o 22:50 w poniedziałek (09/09/2013 r.) na TVP 1. Potem będzie powtórka o 02:45 z poniedziałku na wtorek.
Pozdrawiam serdecznie. :)
Tak na logikę, jeśli z kimś nocuję, a nagle słyszę odgłosy w łazience, to najpierw sprawdzam, czy ta druga osoba jest tam, gdzie być powinna (tutaj - w łóżku), to jest odruch. Nie podoba mi się to wszystko...
Jeśli w mieszkaniu są tylko dwie bliskie sobie osoby , to nie zamykają się w łazience od środka, kiedy robią siusiu. I nie biorą w nocy do łazienki telefonu :(
A na filmwebie nadal "czeka na swoją premierę" ;) Ciężko jednoznacznie ocenić to zabóstwo.. z premedytacją czy tragiczny przypadek. Skłaniam się ku pierwszej wersji, mam nadzieję, że śledztwo wszystko wyjaśni.
Wczoraj na na CI Polsat oglądałem film aktorki o tej historii, od całość dość telewizyjna obejrzeć można i tyle - Natomiast mam wrażenie że niektóre sceny dodano aby ubarwić całą historię.
Trudno mi sobie wyobrazić że podczas jazdy samochodem Oscar Pistorius, rozmawia z dziennikarzem w dodatku potrąca psa i na oczach tego dziennikarza zestrzela ranne zwierzę wątpię aby to nie wypłynęło do mediów.