Ostatni brzeg

On the Beach
2000
7,1 2,7 tys. ocen
7,1 10 1 2725
Ostatni brzeg
powrót do forum filmu Ostatni brzeg

... po obojrzeniu filmu, zacząłem się zastanawiać nad dzisiejszą sytuacją na świecie, przecież coś takiego jest możliwe, nawed po zimnej wojnie, a nawed coraz większe, terroryści, Korea Północna itp. mogą do czegoś takiego doprowadzić już teraz, wtedy zkazani byśmy byli na śmierć, powolną i bolesną, wiedząc co mnie czeka, niewiem co bym zrobił, powoli świat by wymierał a ja bym widział datę kiedy promieniowanie dojdzie do polski i zemną stanie się to samo, To było by straszne!

Adi_18

Polecam to:
http://www.fatalnafikcja.pl/wojne.htm

ocenił(a) film na 10
Sasori

To jeden z niewielu filmów,którego nawet nie wiem jakby się człowiek starał, nie da się wymazać z pamięci.Tymbardziej,iż temat jak najbardziej realny,i w każdej chwili może się urzeczywistnić,wystarczy wcisnąć czerwony guzik...Ostatnie sceny były poprostu wstrząsające.Nie byłabym w stanie obejrzeć go drugi raz.
Wielki film.Niezwykły.

ocenił(a) film na 10
halszka23

Świetny film. Obejrzałem go kilka lat temu w TV. Jakiś czas temu udało mi się go dostać, lecz niestety nie mogę znaleźć, a szukam już dwa miesiące. Proszę o pomoc w tej sprawie. GG 7209039. Z góry dzięki.

ocenił(a) film na 10
slawex1983

Świetny film. Obejrzałem go kilka lat temu w TV. Jakiś czas temu udało mi się go dostać, lecz niestety nie mogę znaleźć polskich napisów, a szukam już dwa miesiące. Proszę o pomoc w tej sprawie. GG 7209039. Z góry dzięki.