W 100% się z Tobą zgadzam, a ta ocena nie wiem dlaczego jest tak niska. Film jest rewelacyjny i sposób w jaki został ukazany jest w prost niewyobrażalnie realistyczny i doskonały. MISTRZOWSKA REŻYSERIA!!!!
ocena jest niska, bo to dramat bez ckliwości, a większość osób na takich nie potrafi się wzruszać. niestety, gust większości jest beznadziejnie prosty
Trafne spostrzeżenie, znajduje tu one sens i ja znowu się muszę z Tobą zgodzić ;-). A wracając do samego filmu może z czasem ludzie się do niego przekonają i zajmie godne miejsce w rankingu, który tak naprawdę nie jest aż tak ważny ale ten film po prostu zasługuje na wiele wiele więcej...
Piszesz, że arcydzieło, a wystawiasz ocenę 8/ 10 (film bardzo dobry). Rozumiem, że twój posta należy traktować jako prowokację.
Nie zgodzę się. Czasem film jest arcydziełem, mimo iż nie prezentuje wielkich wartości, chociaż akurat temu pewnie odmówić tego nie można. "Władca życzeń" to dla mnie arcydzieło, uwielbiam oglądać wszystkie części, a mimo to dałam coś około 4.
I to pisze człowiek, którego ulubionym filmem na wysoka ocenę jest ''Nigdy w życiu!''. Proszę Cię, przestań.