PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1276}

Ostatni cesarz

The Last Emperor
1987
7,3 25 tys. ocen
7,3 10 1 24816
7,0 17 krytyków
Ostatni cesarz
powrót do forum filmu Ostatni cesarz

Co za ******* ustala ramówkę tvp? Trzygodzinne arcydzieło puszczać o pierwszej w nocy.... Przecież to się kończy nad ranem:/

under2012

najlepsze jest to, że można oglądać film i Ci w połowie go wyłączają. Jestem nocnym markiem więc często do późna oglądam TV. Już 3-4 razy wyłączyli mi film w połowie;/

ocenił(a) film na 10
under2012

dokladnie pory puszczania tak znakomitych arcydziel gdzie trawaj po 3 godziny to paranoja juz widzialem chyba z 2 moze 3 razy ten film jest pooprostu świetny!!!;)no i taka niska nota jak na taki film tez parodia ludzie nie znaja sie na kinie;/

ocenił(a) film na 7
under2012

ogladam! :)

under2012

No ja niestety zasnalem w polowie,. Dzis rano pobudka z nowym wnioskiem - zrujnowanej trojki juz nie slucham, telewizja zawodzi na kazdym kroku - przestaje placic abonament.

użytkownik usunięty
wujaszyna

...ja wyszedlem z roboty o pierwszej, jakbym wiedzial ze leci urwałbym sie wczesniej. Czekalam na ten film.

"najlepsze jest to, że można oglądać film i Ci w połowie go wyłączają. Jestem nocnym markiem więc często do późna oglądam TV. Już 3-4 razy wyłączyli mi film w połowie"

Cos jest na rzeczy - bo faktycznie od jakiegos czasu cos takiego ma miejsce - pojawia sie szary badz fioletowy obraz kontrolny.
TO NIE MA ZWIAZKU ZE SPOSOBEM ODBIORU? Ja mam "stary" telewizor z kineskopem i odbieram analogowo.
W zasadzie TV sluzy mi tylko do sledzenia wiadomosci i raz na jakis czas obejrzenia filmu (zwlaszcza tego co puszczaja pozno, bo w normalnym pasmie leca glupoty ktorym lubi raczyc glownie plebs) wiec nie przeszkadza mi to. Przyzwyczailem sie już do tego że TVP nie potrafi wykorzystać haraczu jaki pobiera inaczej, jak na produkcje durnych show.

Niestety nie...
http://www.inspiredigital.pl/component/content/article/4/2840-tvp-w-nocy-juz-nie -analogowo
Jak widać, jest wyjście z tej sytuacji, zainwestować w dekoder ;-)
Niestety, obecnie żeby zobaczyć dobry film, trzeba się przerzucić na TVP Kulturę albo Ale Kino!
Kiedyś TVP 1 i TVP 2 puszczało takie dobre filmy... ech :(

użytkownik usunięty
pnkkworker

Nie? Z tego wynika ze tak - tzn. trzeba się zastanowić. Wiem ze dekoder zalatwa sprawe, ale lepiej chyba machnac sobie nowe TV. Planuje kupić nowy odbiornik, powiem jednak szczerze ze nie poodba mi się w wielu, nawet uznanych marek jakość obrazu, oraz fakt zniekształcania tegoż (wymuszona panorama).

ocenił(a) film na 8
under2012

Już wielokrotnie wypowiadałem się na temat pomysłów naszych państwowych włodarzy i jestem przekonany że to Ci sami ludzie układają rozkład jazdy PKP... :DDD Nikt nad tym nie panuje , po prostu tak właśnie wygląda burdel !!!

użytkownik usunięty
Anusiak

...to jak z pewna sytuacja w Rzymie, znana mi z epizodu ale de facto regularna: kiedy publicznosc opuscza teatr w srodku przedstwienia bo za rogiem rozpoczynaja sie walki gladiatorow.

W zasadzie nie ma co narzekac, bo jest net, sa plyty DVD itd. ale mimo wszsytko po cos ta antena na dachu jest, a telewizor nie bez kozery stoi przed kanapa. Nie oszukujmy sie - liczy sie ogladalnosc i zysk z reklam. Takze tych kryptoreklam.

Anusiak

Chmurzasta_2 i Anusiak, dwa baranki które piszą "ci" wielką literą.