Ostatni egzorcyzm

The Last Exorcism
2010
4,9 22 tys. ocen
4,9 10 1 21524
6,0 5 krytyków
Ostatni egzorcyzm
powrót do forum filmu Ostatni egzorcyzm

Muszę się wyżalić że wczoraj zmarnowałem moje 22 zł gdyż poszedłem na ten film, najgorszy horror jaki oglądałem

ocenił(a) film na 2
pawelo2605

to był horror? może 2 ciekawe momenty(scena kiedy młoda bierze kamere i Kota zabija) poza tym to porażka. Poczatek był ciekawy, egzorcysta który nie wierzy w demony, pokazuje swoje sztuczki, wkoncu spotyka prawdziwgo demona zktórym musi walczyc.
Jednak pomysł zaprzepaszczono i filmu nie da się oglądac. Finał to już wogole jakas kleska normalnie. Jedym słowem to dno i najgorszy film jaki oglądałem ostatnimi czasy. Nie warto tracic kasy. 2/10

ocenił(a) film na 3
stan901

jak napisałem w połowie filmu Panowie z pomarańczowymi koszulkami z napisem staff poszli świętować ukończenie sceny z ognistym demonem, jako że przewalili całą resztę kasy jaką mieli na resztę filmu postanowili upierdzielić kamerzyście łeb, pomyśleli więc "a co tam, dojebiemy przecież sequel, ludzie je tak kochają, Yates'owi wyszło z harrym, nam nie ujdzie?"...

ocenił(a) film na 3
falkuu

świetny komentarz;) jak najbardziej adekwatny do fimu;)

ocenił(a) film na 3
aska4125

bywały gorsze ale nie było az tak źle. wyszłam zniesmaczona ale nie wściekła co mi się często zdarza

ocenił(a) film na 4
kewka5

haha, dzięki Bogu za bilet zapłaciłem tylko ( albo aż) 11 zł: Pomysł nie był tragiczny, ale zmarnowali potencjał, a wykonanie było marniutkie