Ostatni egzorcyzm

The Last Exorcism
2010
4,9 22 tys. ocen
4,9 10 1 21524
6,0 5 krytyków
Ostatni egzorcyzm
powrót do forum filmu Ostatni egzorcyzm

dziś chce się na to wybrać ze znajomymi ale nie wiem czy warto.
nigdy się nie wzorowałam na ocenach użytkowników filmwebu i
czasem wyszłam na tym dobrze a czasem źle, więc proszę o podanie
minusów tego filmu i napisanie czy warto zobaczyć ten film. z góry dzięki :)

użytkownik usunięty
.Invicta.

joojjj...pierwszy raz widze zeby ktos kto mial zaplanowane pojscie do kina na wczesniej zaplanowany film zaczal sie zastanawiac czy na niego isc przez oceny innych...Nie pytaj sie o minusy filmu bo kazdemu podoba sie cos innego i jednemu nie sposoba sie "to" a innemu "tamto" najlepiej pojsc-obejrzec-i samemu ocenic.

"pierwszy raz widze zeby ktos kto mial zaplanowane pojscie do kina na wczesniej zaplanowany film zaczal sie zastanawiac czy na niego isc przez oceny innych..." to chyba nie znasz życia :) chciałam po prostu się dowiedzieć jakie ma minusy ten film i na nich stwierdzić czy warto obejrzeć ;p

.Invicta.

Nie warto się sugerować oceną innych. Najlepiej obejrzeć i mieć własne zdanie. Czasem jednak można zobaczyć co tam napisali użytkownicy na temat danego filmu.

ocenił(a) film na 5
szol22

No niestety Invicta ale widać mamy do czynienia z internetowymi hejterami którzy czując się pewnie za monitorem i hardo stukając paluszkami w klawiaturę dowartościowują się mogąc komuś dojechać. Też chciałem znaleźć jakąś racjonalną opinię na temat filmu, gdyż miałem kilka opcji na dzisiejszy seans i nie zamierzałem zmarnować pieniędzy. Z tego co wiem to nie jest to produkcja nastawiona na "satanistyczny horror", więc jeśli o to ci chodzi to raczej się zawiedziesz :)

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 2
.Invicta.

Masz całkowitą rację. Ja właśnie żałuje że nie posłuchałam większości wypowiedzi tutaj i poszłam na ten film...zdecydowanie odradzam. Film denny z kompletnym niewykorzystaniem dobrze zapowiadającej się fabuły. Do tego jeszcze główny aktor to wcale nie ksiądz przechodzący załamanie wiary tylko (spoiler) facet bezczelnie wykorzystujący naiwność innych poprzez udawanie egzorcysty. Do tego jeszcze ta aktorka....jedna wielka masakra wywalenie kasy w błoto a film zdecydowanie przereklamowany.

ocenił(a) film na 2
.Invicta.

Przed pójściem do kina zajrzałam na filmweb i ocena filmu mnie przeraziła.
Przecież tak świetnie reklamują ten film...więc poszłam. Powiem że na seans filmowy byłam bardzo sceptycznie nastawiona. I bardzo dobrze...ten film to chłam , aktorzy nie wiem skąd się wzięli , ta cała opętana dziewczyna wyglądała jak jakaś niedorozwinięta nastolatka co wywoływało na sali tak głośny śmiech ze nawet filmu nie było słychać :)) Ogólnie ten film to jakaś komedia a z gatunkiem horroru to nie ma nic wspólnego.

ocenił(a) film na 1
marza4366

@marza4366 zgadza się, na moim seansie również było więcej śmiechu niż strachu. Nie wiem, kto w ogóle robi takie filmy i po co..

baffo

hmm no ok za wypowiedzi, byłam na filmie i powiem szczerze, że mi się podobał :) ale to kwestia gustu ;) tak czy inaczej dzięki