Z typowych horrorów chyba już wyrosłam i omijałam zwłaszcza krwawe pozycje. Ale ten film zaintrygował mnie formułą znaną poniekąd z Blair witch project. Fabuła rozwijała się wg mnie w odpowiednim tempie, odczuwalne było narastające napięcie, były równiez zaskakujące zwroty akcji. Koncówka filmu prawie wbiła mnie w fotel - ale tylko ze względu na naturalistyczne i krwawe obrazy, bo w sumie czekałam na spełnienie się przepowiedni z rysunków dziewczyny. Pomimo pewnego niedosytu (film w gruncie rzeczy dosc przewidywalny), polecam - na weekendowe leniwe popoludnie w sam raz. No dobra - wieczór.. ;)
mam zamiar dzisiaj go obejrzeć :) nie wiem czy warto, ale obejrzę chociażby dlatego że ciekawi mnie zjawisko opętania.
Bardzo fajny horror któremu dałem 8...Na pewno nie zasługuje na tak niską ocene jaką ma obecnie na filmwebie. Bardzo fajnie opowiedziana historia i kapitalna rola opętanej dziewczynki. Trochę tylko końcówke zj*bali robiąc z tego SF.....gdyby trzymali się do końca konwencji trzymanej przez 95% filmu byłoby super ale ta końcówka nie pasuje tutaj trochę.Jednak przyjemnie bardzo się go ogląda. Tyle w temacie.